Pravietiskais burvis ieteica izmest šo objektu no mājas, kas izsūc tavu enerģiju

Grūtos laikos cilvēki meklē atbalstu garīgumā. Viņi meklē svarīgas lietas, kas palīdzēs tikt galā ar nepatikšanām, nevis noslīkt izmisuma un bezcerības bezdibenī. Tagad jūs varat dzirdēt daudz ieteikumu no slaveniem ezotēriķiem par to, kā vislabāk iekārtot savu māju, ar kādiem objektiem sevi ieskaut, lai mājā piesaistītu veiksmi un labklājību. Apskatīsim svarīgākos punktus. Lai jūsu veiksme plaukst kopā ar mums, dārgais lasītāj.

Lasi arī: Kāda būs devīze katram zvaigžņu zīmes pārstāvim 2023. gadā

Vienam sirmam pravietiskam burvim jautāja, kas ir jāizmet no mājas, lai dvēselei būtu vieglāk. Visi zina, ka atkritumi, krāmi, saplīsušas krūzes ir piltuves, pa kurām aizplūst mājas saimnieka enerģija. Cilvēks un viņa mājoklis ir cieši saistīti. Tāpēc daudzās kultūrās mājas uzkopšana un visa nevajadzīgā izmešana nereti ir svēta lieta. Atbrīvojot telpu un pareizi to organizējot, mēs ietekmējam savas domas, iekšējo stāvokli, uzlādējot lietas ar savām emocijām un attieksmi.

Iedvesmotais burvis minūti padomāja. “Mans bērns, nav tik svarīgi, kas ir tavā fiziskajā mājā, dzīvoklī, kurā tu dzīvo. Savas dzīves laikā jūs varat mainīt daudzus biotopus. Vissvarīgākais ir mājā, kurā atrodas jūsu gars. Ir jābūt pilnīgai kārtībai. Galvenie zaudējumi nav no vecām drēbēm, ne no saplaisājušiem traukiem. Viss ļaunākais notiek lauztu domu dēļ galvā! Vispirms jums ir jāatbrīvojas no priekšstata, ka dzīvē kaut kas nav iespējams.

Turpinājums nākošajā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment