Mīlestības zvaigžņu prognoze no 2023. gada 23. līdz 29. janvārim

Iknedēļas mīlestības zvaigžņu prognoze noder tiem, kuri vēlas uzzināt visu par zvaigžņu un planētu stāvokli. Zvaigžņu eksperti pastāstīja, kāda būs nakts spīdekļu ietekme uz mīlas sfēru katram no mums.

Ir svarīgi atcerēties, ka ne viss ir atkarīgs no debesu ķermeņu atrašanās vietas. Pat ar tik labvēlīgu zvaigžņu un planētu stāvokli pastāv tikai noteiktu pozitīvu notikumu iespējamība, un mēs galvenokārt paši nosakām savu likteni. Ja pārskatāmā pagātnē šajā jomā jums bija kādas problēmas un esat iztērējis daudz enerģijas to risināšanai, nakts gaismekļi palīdzēs jums atdzīvināt un  atjaunot biolauku.

Auns

Aunam vajadzētu pievērst lielu uzmanību sapņiem, īpaši naktī no ceturtdienas uz piektdienu. Tagad zvaigznes caur intuīciju un sapņiem var sūtīt daudz noderīgu signālu, tāpēc ir laiks ieklausīties sevī. Veiksies tiem Auniem, kuri zina, ko vēlas no dzīves. Lielākai pārliecībai un gribasspēkam zvaigžņu eksperti iesaka katru dienu sākt pareizi, izmantojot padomus par rītu atbilstoši savai zvaigžņu zīmei. Tie palīdzēs jums kļūt laimīgākiem un produktīvākiem mīlestībā un citās jomās.

Vērsis

Vērsim, lai gūtu panākumus mīlestībā, vienmēr jābūt labā formā. Viņiem būs nepieciešams daudz enerģijas, jo viņi, visticamāk, vēlēsies vairāk laika pavadīt kopā ar savu mīļoto vai viņa atrašanas procesā. Vērsim, saskaņā ar mīlas prognozēm, ir svarīgi cīnīties ar saviem iekšējiem dēmoniem. Diez vai nepamatota greizsirdība stiprinās attiecības starp laulātajiem, tāpat kā tukša komunikācija, ko neatbalsta nekādas darbības.

Dvīņi

Dvīņi var droši doties ceļojumos kopā ar savu dvēseles radinieku. Lai uz ceļa būtu mazāk problēmu, varat izmantot riutuālus veiksmei ceļā. Pa ceļam varēsi tuvināties savam dvēseles radiniekam, un Merkurs palīdzēs vientuļajiem Dvīņiem citā pilsētā vai valstī atrast jaunu mīlestību. Šī būs ideāla nedēļa romantiskām paziņām, tikšanās reizēm un flirtam.

Lasi arī: Rīts saskaņā ar jūsu zvaigžņu zīmi: padoms, kā katru dienu padarīt labāku

Vēzis

Vēžiem, lai gūtu vislielākos panākumus mīlestībā, nedēļa jāsāk ar  labvēlīgu vidi mājās. Vajag sakopt un sakārtot lietas, izmest atkritumus. Tas viss uzlabos Vēža domāšanu un kopumā uzmundrinās, un tas, savukārt, būs lielisks palīgs panākumiem mīlestībā, īpaši tiem šīs zīmes cilvēkiem, kuri atrodas aktīvos meklējumos.

Turpinājums nākošajā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment