24 stundu ēšanas plāns plakanam un skaistam vēderam

 

Uzkodas

Rīta uzkoda:

1/2 glāze riekstu;

Klementīns (hibrīds starp apelsīnu un mandarīnu).

 

Sātīga uzkoda:

Selerijas;

2 tējkarotes riekstu sviesta.

 

Kādēļ? 

Šāds produktu savienojums ir vērtīgs “kokteilis” no vitamīniem, organiskajām skābēm, magnija, dzelzs, fosfora un kalcija. Šāds gastronomisks komplekts balstīts uz to, ka katrā pārī ir viens olbaltumvielu avots un viens “pavadonis”, kas atbild par ātru vielmaiņu un pirmā produkta asimilāciju.

 

Pusdienas

Salātlapas

gurķis

tomāts

1/4 burkāns

1/2 avokado

1 mīksti vārīta ola

1 ēdamkarote sēkliņas

 

Sagriez sastāvdaļas un pievieno salātiem nelielu daudzumu citrona sulu, kas samaisīta ar ābolu etiķi. Šādā vieglā un veselīgā ēdienā ir lieliski sakombinēti produkti, kas satur nepieciešamo celulozes porciju, tāpat milzīgu mikroelementu un sarežģītu ogļhidrātu daudzumu, kas labvēlīgi ietekmē tauku apmaiņu un aizkavē aptaukošanās attīstību.

 

Uzkoda

Uzkoda:

Jogurts  bez garšas piedevām (grieķu  jogurts vai  rūgušpiens);

Kanēlis.

 

Sātīga uzkoda:

Svaigi gurķi.

 

Kādēļ? 

Jogurts bez garšas piedevām- lielisks variants uzkodai dienas vidū, tā kā pateicoties augstam olbaltumvielu saturam šāds produkts lieliski palīdz remdēt izsalkumu, uzlabot metabolismu un labvēlīgi ietekmēt muskuļa masas uzbūvi. Ja gribi uzlabot šāda ēdiena garšas īpašības, tad pievieno tam nedaudz kanēļa. Garšviela ir superprodukts, kas spēj pārvērst glikozi enerģijā, nevis taukos.

Sātīgākai uzkodai lieliski noderēs smalki sagriezti svaigi gurķi. Šāds mazkaloriju produkts palīdz regulēt apetīti, tādējādi radot sātuma sajūtu. Pie vērtības maksimuma ,kalorijas gurķos ir minimums, kas ļauj iekļaut produktu pat visstingrāko diētu racionā.

 

 

Vakariņas

Grillēts lasis

Olīveļļā apcepti spināti

Vārīti dārzeņi

 

Lasi arī: Kā pareizi lietot dažādus šķidrumus, lai vieglāk notievētu

 

Kādēļ?

Lasis ar spinātiem- garšas un labuma savienība, tā kā abi produkti ir barības vielu avoti, kas uzlabo vielmaiņu un spēj ražot organisma enerģiju. Lai gan der atcerēties, ka šāda tipa zivs kaloriju daudzums ir atkarīgs no tās pagatavošanas veida. Tādēļ vislabāk gatavot lasi tvaicējot vai uz grila (ne vairāk par 200 kkal uz 100 g).

Labu apetīti!

Avots: www.pixy.ru

Leave a Comment