26. janvāra dienas horoskops– esi mierīgs!

dienas-horoskops

#AUNS  var gadīties sastapties ar sen neredzētiem cilvēkiem, vakaru plānot nav īsti jēgas – viss tāpat mainīsies.

 

#VĒRSIS  kad citi tevi apspiež, nebaidies parādīt, kurš ir noteicējs! Ievēro savas un citu robežas, spēsi perfekti tikt galā ar visu!

 

#DVĪŅI  nāksies risināt šādas, tādas problēmas – galvenais domāt objektīvi un neļaut emocijām pārāk lielu vaļu!

 

#VĒZIS  domā pozitīvi – rīkojies lai sasniegtu vēlamo un tas arī notiks! Tava neatlaidība atmaksāsies un citi to novērtēs..

 

#LAUVA  nav viegli koncentrēties, kad apkārt ir tāds tracis, centies no tā norobežoties un velti laiku sev!

 

#JAUNAVA  daudz plānu un darbu, viss vienā skriešanā, bet diena tiešām būs produktīva, vakaru būtu jāpavada mierīgi..

Lasi arī: Sieviešu horoskops nedēļai no 23. – 29. janvārim

#SVARI  brīvdienās uzkrātā enerģija ātri vien izzūd, nepārdzīvo, tas viss mainīsies pēc labi pavadīta vakara ar tuvākajiem cilvēkiem!

 

#SKORPIONS šī diena tev tiešām būs laba – pilna enerģijas, tu burtiski izstarosi optimismu – neļaujies sīkumiem to mainīt!

 

#STRĒLNIEKS  Vese***ai ir jābūt pirmajā vietā! Šodien citi gribēs pakašķēties, ignorē to un uzturi neitrālas attiecības – karot nav jēgas!

 

#MEŽĀZIS  tavā dzīvē notiks manāmas pārmaiņas – paies laiks lai pierastu, galvenais nepārsteidzies savos spriedumos par tām!

 

#ŪDENSVĪRS  darīt īsti neko negribēsies, bet zini, ka vajag. šodien principā vari atļauties paslikot.. bet rīt – pienākumi dubultā!

 

#ZIVIS  nolaidies uz zemes, sākas jauna nedēļa – ir nepieciešams koncentrēties darbiem uz visiem 100, citādi sanāks kļūdas..

 

Leave a Comment