27. aprīļa dienas horoskops – neuztraucies par sīkumiem!

dienas-horoskops

#AUNS  emocionāla diena – tavas emocijas var spēcīgi ietekmēt tavu rīcību, tādēļ centies lieki nesatraukties par sīkumiem.

 

#VĒRSIS šodien jutīsies savādi – bet ne sliktā nozīmē. Tas ir iespējams saistīts ar to, ka tavā dzīvē sākas jauns posms, kas nesīs pārmaiņas

 

#DVĪŅI  izvairies šodien no atbildīgiem darbiem – tava enerģija ir pārāk laba, lai uztrauktos, ko par tevi domā citi!

 

#VĒZIS  lai gan tev ir daudz ko teikt, komunikācija šodien nav labākais veids kā izpaust sevi, labāk parādi ar darbiem!

 

#LAUVA  tu taču zini, ka cilvēki neprot lasīt tavas domas! Tādēļ nekautrējies pateikt savas vēlmes skaļi un piepildīt tās!

 

#JAUNAVA  gatavojies brīvdienām pārdomājot arī alternatīvas, jo jaunnedēļ var gadīties pāris brīnumi, kuri var izjaukt plānus!

Lasi arī: Finanšu horoskops nedēļai no 24. līdz 30. aprīlim

#SVARI  šo dienu vajadzētu atvēlēt dziļām pārdomām – rezultātam nav nozīmes, bet gan tam, ka tu visu esi izpratis..

 

#SKORPIONS ja ir radušās kādas problēmas, tad labā ziņa ir tā, ka spēsi tās atrisināt radošā veidā un vēl izbaudīt šo dienu!

 

#STRĒLNIEKS šodien ieteicams būt nedaudz piesardzīgākam attiecībā uz apkārtējiem – ne visi, kas šķietami ir tavā pusē patiešām tādi ir!

 

#MEŽĀZIS  ir nepieciešams distancēties no tiem cilvēkiem, kas tevi velk uz leju – īpaši  dažus nesen iepazītos… nebeigsies labi!

 

#ŪDENSVĪRS  būsi apveltīts ar lielisku enerģiju, kas piesaistīs apkārtējos, iespējams, tev izdosies atklāt jaunu veidu kā redzēt lietas!

 

#ZIVIS jutīsi, ka tiec vilkts divos dažādos virzienos – bet tas nenozīmē, ka tev ir jāiespringst! Tikai nedari lietas vienlaicīgi!

Leave a Comment