29. maija dienas horoskops – domās būs spēks!

Iepazīsties ar savu šīs dienas horoskopu – uzzini, ar ko tev rēķināties un kas tevi sagaida!

Mēs esam sagatavojuši katras Zodiaka zīmes prognozi šai dienai. Tā tev palīdzēs būt gatavam jebkuram dzīves šķērslim, ko tev priekšā liek liktenis.

Uzdrīksties, baudi, izkāp no savas komforta zonas un dzīvo katru dienu ar prieku!

AUNS

Uzmanies no saviem nelabvēļiem  – viņi šodien tev pamatīgi pabojās nervus. Būsi uzstādījis vairākus mērķus, ko izdosies izpildīt tikai tad, ja koncentrēsies tikai uz tiem.

VĒRSIS

Mazliet par daudz sacerēsies – atceries, ka no cilvēkiem vienmēr nevajag gaidīt visu to, ko viņi sola. Ja nenolosi pārāk lielas cerības, nebūs jāviļas.

DVĪŅI

Lieliska diena, lai sapņotu par nākotni un kaltu lielus plānus, jo tiem būs tendence piepildīties. Nedomā negatīvas domas, jo šodien tavu domu spēks ir lielāks nekā citās dienās.

VĒZIS

Iztēle strādās ļoti koši, tomēr dažos gadījumos tas tavam garastāvoklim nenāks par labu. Izvairies no spontāniem pirkumiem, šobrīt tev nauda ir jātaupa.

LAUVA

Tevi kaut kas ļoti kaitinās, liksies, ka nevari no tā tikt vaļā, tomēr vari gan! Šodien būs jāmāk pateikt stingru , lai viss noritētu tā, kā esi plānojis.

JAUNAVA

No sevis neko nevajag tēlot, jo cilvēki no malas redzēs, ka tu neesi tu pats. Vajadzēs saņemties, lai beidzot runātu par lietām, kas tevi uztrauc, tomēr šodiena ir paredzēta tieši tam.

Lasi vēl: Patiesā vēža seja – 4 gadus vecā onkoloģijas nodaļas paciente, kura aizkustināja visu pasauli

SVARI

Atceries, ko esi citiem solījis izdarīt, šodien diemžēl ir pēdējais termiņš. Būs jāciena cilvēki, kuri pret tevi cieņu neizrādīs, bet ko tik neizdarīsi savas nākotnes labā!

SKORPIONS

Nevajag pārāk daudz sevi žēlot, lai arī tas ir vienīgais, ko šodien vēlēsies darīt. Velti brīvo laiku pašattīstībai – tas ir tas, kas šobrīd tev ir vajadzīgs.

STRĒLNIEKS

Šodien tiksi patīkami pārsteigts ar draugu lielo atbalstu. Šķitīs, ka pasaule ir kļuvusi daudz krāsaināka un jaukāka – šodien tāda utopiska diena, kad garastāvoklis no nevisai laba pārtaps par ļoti labu.

MEŽĀZIS

Pārāk daudz domāsi par to, kā būtu, ja būtu – ir jāizslēdz savs egoisms un jācenšas iejusties citu cilvēku ādā – tas ir vienīgais variants, kā nosvērsies par labu īstajam variantam.

ŪDENSVĪRS

Nesavtīga rīcība novedīs tevi tur, kur jau sen gribēji nonākt. Uzdrīksties un parādi no sevis visu, ko vari – šodien tevi pamanīs un novērtēs tā, kā esi to pelnījis.

ZIVIS

Pārāk liela uzkundzēšanās neiederīgās situācijās šodien būs tas, kas tevi raksturos. Tomēr nebūs tādi cilvēki, kuri acīs nepateiks, ko par to domā. Labāk laicīgi nokāp no saviem uzburtajiem augstumiem.

Leave a Comment