3 labākie veidi, kā izmantot kokogles saimniecībā

Mēs mēdzam domāt, ka ogles ir nepieciešamas tikai gaļas cepšanai uz grila vai uguns kurināšanai kamīnā. Tomēr tām ir daudz vairāk pielietojumu, nekā mēs varam iedomāties.

Kokogles ir obligāts produkts jūsu mājās, jo tās attīra gaisu, palīdz kopt dārzu un bērni ar tām vienmēr var zīmēt.

Kokogles noņem pelējumu

Ja jūs ciešat no augsta mitruma līmeņa jūsu mājās, tad jums noteikti jāmēģina izmantot kokogles, lai atrisinātu šo problēmu. Ja jūsu sienās, griestos vai grīdā ir nelielas noplūdes, tad ar vienkāršu vēdināšanu nepietiks.

Ir svarīgi novērst pelējumu reizi par visām reizēm. Visbiežāk tas parādās mitrās telpās, piemēram, vannas istabās, tualetēs un pagrabos. Tā rezultātā tur sāk izplatīties nepatīkama (mitra) smaka. Taču ar mitrumu palīdzēs tikt galā kokogles.

Kad esat notīrījuši virsmas ar balinātāju, cepamo sodu vai etiķi, nākamais solis ir izmantot kokogles. Un ļaujiet tām darīt savu darbu. Tas ir ļoti vienkārši: vienkārši novietojiet kokogles trauku netālu no pelējuma vietām. To var novietot zem gultas, uz skapja vai veļas mazgātavā.

Kokogles absorbēs mitrumu un tas samazināsies. Ik pa laikam trauku mainiet.

Mēbeļu un instrumentu kopšana

Ja jums ir tumša koka mēbeles vai koka grīdas, mēs esam pārliecināti, ka jūs būsiet sarūgtināts, pamanot uz tām traipus. Un var būt diezgan grūti no tiem atbrīvoties. Taču, pirms skrienat meklēt meistaru, pamēģiniet nosmērēt plankumu ar kokogli. Daudzos gadījumos tas atrisinās problēmu.

Darbarīku kopšanas gadījumā kokogles kalpos šādā veidā: tās novērsīs to rūsēšanu un bojāšanos, ja mēs tos neizmantojam pārāk bieži.

Kokogles ir ideāli piemērotas dārza instrumentu kopšanai. Jūs varat ar to ieziest instrumentus uzreiz pēc lietošanas vai ievietot kokogles atvilktnē, kur tie tiek glabāti.

Lasi vēl: Nedēļas finanšu prognoze: kura no zodiaka zīmēm gūs peļņu no 22. līdz 28. aprīlim

Kokogles attīra ūdeni

Kokogles spēj aizturēt dažādus ūdenī esošos piesārņotājus (rūpnieciskos atkritumus, ķimikālijas, pesticīdus u. c.). Tāpēc kokogles ieteicams izmantot mājās, kur ūdens kvalitāte ir ļoti vēlama.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Zeltene grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

Vai vari pateikt no kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 53%

0%

Tāpat kokogles var izmantot arī kempingos, lai attīrītu ūdeni no strautiem un upēm. Tikai paturiet prātā, ka kokogles nenogalina baktērijas un neizskalo minerālvielas.

 

Leave a Comment