Nedēļas finanšu prognoze: kura no zodiaka zīmēm gūs peļņu no 22. līdz 28. aprīlim

Finanses ir svarīgas ikviena cilvēka dzīvē. Ir labi, ja to ir daudz, un ļoti slikti, ja to nepietiek. Dažus jaunnedēļ – no 22. līdz 28. aprīlim – gaida finansiāla veiksme.

Auns

Iespējama tikšanās ar kādu cilvēku no pagātnes, kurš piedāvās veidot kopīgu biznesu – tev jāpiekrīt sadarbībai, tā sevi attaisnos – laika gaitā nesīs solīdas dividendes.

Vērsis

Finanšu operācijas – pat ne pašas nozīmīgākās – vēlams atlikt uz citu laiku, ja šādas iespējas nebūs, ieteicams būt īpaši piesardzīgam.

Dvīņi

Šajā nedēļā vari risināt tikai nelielus finanšu jautājumus – ar tiem viss izdosies viegli un ātri, bet no lielajiem pagaidām jāatsakās – to īstenošanai zīmes pārstāvjiem nepietiks enerģijas.

Vēzis

Veicot mājas uzkopšanas darbus, tev vajadzētu – nedomājot – izmest lietas, kuras jau sen neesi lietojis – tās ne tikai piegružo dzīvokli vai māju, bet arī bloķē tajā ienākošās finanšu plūsmas.

Lasi vēl: Pilnmēness aprīlī: ko tas mums nesīs un kam jābūt piesardzīgiem

Lauva

Tev vajadzētu pievērst uzmanību zīmēm, ko šajā laikā var sūtīt Visums: tās var tev norādīt, kam jāpievērš uzmanība finansiālajā jomā, lai rezultātā saņemtu stabilus maksājumus.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Zeltene grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

Vai vari pateikt no kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 53%

0%

Jaunava

Nepieņem uzreiz labvēlīgus finansiālus piedāvājumus, kurus šajās dienās var saņemt: vispirms vajadzētu noskaidrot uzņēmumu, no kura tas nāk, un tikai tad teikt “jā”.

Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!

Leave a Comment