3 nepārprotamas pazīmes, ka tu neesi pareizajās attiecībās

  1. Tu sāc domāt, vai varētu atrast kaut ko labāku.

Mēs visi vēlētos būt kopā ar labāko un mums piemērotāko cilvēku. Vai tu mēdz salīdzināt otro pusīti ar citiem cilvēkiem un saproti, ka viņš nobāl uz citu fona? Vai citi šķiet interesantāki, gudrāki, jautrāki un viņu sabiedrība ir daudz patīkamāka?

Zinātnieki šīs domas par citu potenciālo partneri raksturo kā alternatīvu kvalitāti. Psihologi var to izmērīt, analizējot cilvēku viedokļus par šādiem apgalvojumiem: “Ja es nesatiktos ar savu draugu/draudzeni, es tāpat tiktu galā. Es atrastu kādu citu, ar ko tikties.”

Ja tu piekrīti šādam apgalvojumam, tev ir ļoti daudz labu alternatīvu. Tas parāda, ka tev piemīt pārliecība par sevi un tu spēj piesaistīt jaunu partneri. Tomēr, ja tu apsver citas iespējas, tas var vājināt pažreizējās attiecības un veicināt neadekvātu rīcību vienam pret otru.

Tev ir jābūt kopā ar cilvēku, kas šķiet tik labs, ka tu pat nepamani nevienu citu. Jums abiem ir jājūt, ka esat vislabākie viens otram.

  1. Attiecības tevi nepadara par labāku cilvēku

Ja attiecības ir veiksmīgas, mēs esam laimīgāki, dzīvojam ilgāk, mums ir mazāk stresa un garīgās Vese***as problēmu, kā arī mazāk sāpju. Turklāt attiecībās labs cilvēks palīdz arī otram kļūt labākam.

Zinātnieki šo pieredzi skaidro kā sevis pilnveidošanu, un attiecībām vajadzētu palīdzēt, radot iespējas pašizaugsmei. Kad tev ir atbalsts no otrās pusītes, ir vieglāk uzņemties lielāku risku un sasniegt lielākus mērķus.

Jo vairāk tu pilnveidojies, jo labākas ir attiecības – tajās ir vairāk kaisles un aizrautības, mazāk garlaicības, un starp jums veidojas ciešākas saikne. Ja otrā pusīte nepalīdz kļūt par labāku cilvēku, tad ir jāmeklē kāds cits.

  1. Apkārtējie cilvēki uzskata, ka jūsu attiecībām nebūs ilgs mūžs

Voterlū Universitātes pētnieki lūdza cilvēkiem prognozēt viņu romantisko attiecību nākotni un to salīdzināt ar draugu un ģimenes izteiktajām prognozēm. Pāri uzskatīja, ka viņu attiecības ilgs divas līdz trīs reizes ilgāk nekā domāja viņu draugi un ģimenes. Viņi arī uzskatīja, ka attiecības ir labākas salīdzinājumā ar to, kā tās izskatījās no malas. Izrādās, ka draugiem un ģimenes locekļiem ir unikāla iespēja ielūkoties mūsu attiecībās; viņi mūs uzmana un spēj visu redzēt skaidrāk un objektīvāk.

Ja tu šaubies, pajautā kādam uzticamam cilvēkam, kā viņš redz tavas attiecības. Iespējams, viņš saskatīs tādas problēmas, kuras tu nevēlies ieraudzīt. Daudz labāk ir būt vienam nekā uzturēt attiecības, kas neaizrauj un neiedvesmo, bet drīzāk liek nožēlot izdarīto izvēli.

Avots: yourtango.com

Leave a Comment