Mīlestības horoskops nedēļai no 21. līdz 27. janvārim – kādam atgriezīsies pagātnes mīlestība!

Pretrunīgās situācijās lūdziet palīdzību no mīlestības horoskopa, kurā jūs varat atrast atbildes uz daudziem jautājumiem. Šonedēļ zvaigznes nozīmēs ceļu uz laimi.

Nākamā nedēļa būs pārsteidzoša, jo tā sāksies ar Mēness aptumsumu. Pirmdien, 21., notiks Mēness aptumsums, tāpēc astrologi iesaka būt ļoti uzmanīgiem, īpaši ar emocionālajiem impulsiem. Šīs astroloģiskās tendences var dot ziņas no pagātnes, kam būs izšķiroša loma tagadnē un nākotnē. Lai nedēļa dotu tikai pozitīvas pārmaiņas, rūpīgi sekojiet Visuma izaicinājumiem, kā arī emocijām un priekšstatiem.

Auns

Mars, kas ir pastiprināts Aunā, vadīs šī zvaigznāja pārstāvjus rotaļīgā veidā. Astrologi saka, ka otrā puse būs labprātīgi savstarpēji. Tajā pašā laikā ir svarīgi, lai Auns nezaudētu cieņu, jo Sarkanās planētas ietekme var izjaukt harmoniju attiecībās un izraisīt nesaskaņas. Vissvarīgākais nešķērsot līniju starp jokiem un izsmieklu. Bet vientuļajam Aunam ir vēlams saprast pagātnes attiecību pārtraukuma iemeslus.

LASI ARĪ: 10 istabas augi, kas iemiesos mīlestību un ģimenes laimi jūsu mājās

Vērsis

Mēness aptumsuma astroloģiskā ietekme ļaus Vērsim justies delikāti ar partnera noskaņojumu un vēlmēm, ļaus jums saprast, kādas problēmas šonedēļ var apspriest, un kuras kā reiz labāk aizmirst. Šīs zīmes vientuļo pārstāvju šarms iekaros daudzus potenciālos partnerus, jo Vērsim šajā laikā būs īpaša pārliecināšanas dāvana.

Dvīņi

Dvīņu mīļotājiem šī ir laba nedēļa, bet tikai tad, ja pārim ir uzticība. Godīgums attiecībās ar savu mīļoto ir atslēga uz panākumiem un mīlestības harmoniju. Ja kāds krāpj, tas ātri kļūs par acīmredzamu faktu. No 21. janvāra līdz 27. janvārim Strēlniekā tiks nostiprināta Dvīņu sabiedrotā Venēra, un šīs zīmes ietekme pozitīvi ietekmēs Dvīņu attiecības. Šonedēļ astrologi iesaka pārsteigt savu partneri ar negaidītām dāvanām vai sirsnīgu pārliecību par jūtām. Tas stiprinās mīlestību un atbrīvos no neuzmanības.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment