3 pazīmes, ka vīrietis Lauva spēlējas ar jums, un 4 veidi, kā to novērst!

3. Viņš, iespējams, būs ļoti augstprātīgs

Jūs varat būt pārliecināta, ka viņš vienkārši spēlējas ar jums, ja viņš nepārtraukti meklē apstiprinājumu par to, kas viņš ir un ko viņš ir darījis. Viņš nav ļoti ieinteresēts uzzināt, kas jūs tiešām esat un ko jūs esat sasniegusi. Viņš tikai vēlas izrādīties, cik lieliska ir viņa dzīve. Viņš vēlas, lai cilvēki viņu apskauž. Viņa apstiprināšanas sajūta ir atkarīga no tā, vai cilvēki ir pārsteigti vai nē.

LASI ARĪ: Mīlestības horoskops 2019. gada janvārim: sagaidāmas nozīmīgas izmaiņas!

Kā to novērst?

Nu, tagad jūs saprotat, ka viņš visu laiku spēlējas ar jums. Un tas var būt smags sitiens jums. Tomēr jūs jau esat veikusi pirmo soli, lai apzinātu nepieciešamību turpināt darbu. Jūs vienkārši nevarat precīzi saprast, kā to izdarīt. Varbūt jūs jūtaties vīlusies un domājat, ka jūsu sirds ir salauzta. Jūs varat būt apjukusi un jūs nezināt, kā būt labāk.

Tātad, šeit ir, kā jūs varat labot situāciju!

1. Izveidojiet telpu starp jums

Vienkārši aizejiet no viņa. Viņš ir toksisks, un, ja jūs vēlaties būt brīva no toksiskuma, jums ir nepieciešams mazliet nošķirt sevi no viņa.

2. Ieskaujiet sevi ar pozitīviem cilvēkiem.

Viens no ātrākajiem veidiem, kā izkļūt no negatīva cauruma, ir ieskaut sevi ar pozitīviem cilvēkiem. Esiet tuvu enerģiskiem un pozitīviem cilvēkiem, un viņi inficēs jūs ar savu pozitīvo.

LASI ARĪ: Brīdinājuma horoskops: par ko var pārstāt mīlēt dažādi Zodiaka zīmes pārstāvji

3. Koncentrējieties uz savas dzīves radīšanu

Ja jūs sāksiet koncentrēties uz savas dzīves veidošanu, jūs nedzīvosiet ar cilvēkiem, kas spēlējas ar jums.

4. Paturiet dažas perspektīvas

Jā, jūs tikko esat izdzīvojusi ļoti sarežģītu fāzi savā dzīvē. Tomēr jums jāzina, ka pasaulē ir lielas problēmas, kas prasa jūsu uzmanību.

avots: esotericblog

Leave a Comment