Izvēlieties ziedus un uzziniet, kāda ir jūsu mīlestības valoda!

Mēs ne visi izmantojam tādu pašu mīlestības valodu. Uzziniet, kādu mīlestības valodu izmantojat, izvēloties sev vēlamos ziedus!

Ļoti bieži mēs kļūdāmies, uzskatot, ka visi mīl vienā veidā. Patiesībā, ir bezgalīgi dažādi veidi, kā jūs varat mīlēt un, galvenokārt, pierādīt šo mīlestību!

1. Vārdi

Ja izvēlējāties pirmo iespēju, tas ir tāpēc, ka jūsu mīlestības valoda ir vārdi. Ir ļoti svarīgi, lai jūs pastāstītu cilvēkiem, cik daudz jūs viņus mīlat, lai viņi vienmēr justu cik svarīgi tie ir jums.

Jūs varat būt viens no tiem cilvēkiem, kuri katru rītu sūta savam/i mīļotajam/i īsziņu, novēlot viņam/i labu dienu.

Starp citu, jūs esat diezgan romantisks cilvēks, un garas mīlestības vēstules vai dzejolis var iekarot jūsu sirdi.

LASI ARĪ: Mīlestības horoskops nedēļai no 21. līdz 27. janvārim – kādam atgriezīsies pagātnes mīlestība!

2. Kaislība

Jums, mīlestība un kaislība ir sinonīms. Tu mīli tos, kas liek jums vibrēt, un tam fiziskais kontakts ir labākais veids, kā parādīt jūsu mīlestību, un tieši tā ir jūsu mīlestības valoda.

Jūs esat super ugunīgs cilvēks gultā, bet ne tikai gultā. Jums patīk pamodināt savu mīļoto ar aizraujošu skūpstu. Tu mīli apskāvienus un skūpstus, mīlestība jums nav iespējama, ja nav pieskārienu.

3. Laiks

Ja izvēlaties trešo iespēju, tas ir tāpēc, ka jūsu mīlestības valoda ir laiks. Jums, cilvēks, kurš mīl, ir persona, kas tērē laiku ar jums.

Jums, attiecības no attāluma būtu īsta spīdzināšana: jūs to varētu pieņemt, bet ar sāpēm. Nu, tur nekas nav labāks par to, ka esiet kopā ar savu mīļoto cilvēku, kaut ko darāt kopā: skatoties TV pārraides, snauduļojot vai dodoties pārgājienā.

Kad jūs iemīlaties, jūs varat pavadīt 24 stundas ar šo personu.

LASI ARĪ: Psiholoģiskais tests: vai esat gatavs attiecībām?

4. Aplidošana

Mīlēt ir sevi nodot citai personai. Jūsu mīlestības valoda ir laipnība: kad jūs iemīlēsieties, jūs mēģināt parādīt uzmanības pazīmes visos iespējamos veidos.

Kad jūs iemīlēsieties, jūs piešķirat sev 100%. Tas ir kaut kas skaists, jo jums ir iespēja pārvērst jūsu attiecības harmonijas un laimes telpā!

avots: esotericblog

Leave a Comment