3 praktiski padomi, kā piesaistīt naudu un veiksmi

Vēlmju piepildīšanai jāraksta un jārunā

Viens no veidiem ir šāds- jāuzraksta savas labās idejas uz baltas lapas. Piemēram: vēlos, lai esmu apmierināta ar darbu un lai mani ikmēneša ienākumi būtu 3 reizes lielāki nekā tagad. Tad 30 dienas pēc kārtas ir jāatrod laiks, lai šo savu vēlmi 30, 60, 100 reizes pēc kārtas izteiktu skaļi vai arī klusi domās. Cilvēks kā datoru sevi ieprogrammē uz vēlamajiem notikumiem. Pat neticami šķiet, bet pēc 10.dienas jau pārņem tāda dīvaina sajūta- sākumā šķietami nereālā doma sāk likties pieņemama, atbilstoša un iespējama. Tad jau pozitīvs, atrisinājums arī vairs nav tālu.

Palīdz arī talismani

Šis ir ļoti spēcīgs naudas rituāls, kurš, ja vien pareizi izdarīts, vairos ienākumus ļoti īsā laikā. Tas veicams augošā mēnesī. Vakarā, nedaudz pirms pusnakts, krūzītē ielej ūdeni un saka šādus vārdus: ONAIM, PERANTES, RASONASTOS.

Lasi arī: 3 priekšmeti, kas jums piesaistīs labu veiksmi un naudu

Krūzīti nolikt uz palodzes tā, lai to visu nakti apspīdētu Mēness, bet zem krūzītes paliek iecerēto talismanu. No rīta uzreiz, kad pieceļas, izdzer ūdeni, bet Mēness iesvētīto talismanu ieliek savā makā, nekādā gadījumā nerādot un nedodot, to rokās nevienam svešam cilvēkam.

Naudas un bagātības piesaistīšanai noder šādi talismani: naudas kuģis, laimes monētas, naudas varde, Naudas Budas figūriņas, Jupitera talismans.

Avots:

logo21

COMMENTS

Leave a Comment