3 vīrieši atzīti par nevainīgiem meitenes(9) Iz**rošanā, kāmēr māte smēķējusi metamfetamīnu

Trīs vīrieši, kas tika apsūdzēti par 9 gadu vecās meitenes Iz**rošanu, kamēr viņas māte bija smēķējusi metamfetamīnu garāžā, tika atzīti par nevainīgiem trešdien pēc tam, kad viņu advokāti apgalvoja, ka viņi nevar tikt notiesāti bez fiziskiem pierādījumiem.

Prokurori teica, ka meitenei ir skaidra, aizraujoša liecība, ka trīs vīrieši, pēc viņas Lieldienu olu medībām Jūtā, laukos, 2016.gadā satvēra un uzbruka viņai, kas būtu pietiekami, lai viņus notiesātu. Jūtas apgabala advokāts Marks Tomss norādīja uz liecību, kas palīdzēja notiesāt komiķi Bilu Kosbiju viņa seksuālā uzbrukuma lietā.

Lasi arī: Uzacu forma, dzīve un mīlestība. Uzziniet vairāk par sevi!

Taču aizstāvība apgalvoja, ka bez asinīm, matiem vai smagiem ievainojumiem žūrija nevarēja būt pārliecināta ārpus saprātīgām šaubām. Advokāti teica, ka bērns, kurš tagad ir 11 gadus vecs, kopēja stāstu, ko izgudroja viņas paranojas pārņemtā māte, kura bija dusmīga uz bijušo draugu, kurš bija atbildētājs.

“Ja viss, ko viņa saka, bija taisnība, viņai vajadzētu būt kāda veida fiziskiem pierādījumiem vai traumām,” sacīja advokāts Baiens Sīdvels.

Piecu vīriešu un trīs sieviešu žūrija apspriedās aptuveni trīs stundas pirms sprieduma pieņemšanas.

Atbildētāji Larsons Rondeo, 38 gadi, Rendals Flatlips, 28 un Jerijs Flatlips, 31, tika turēti apcietinājumā, lai sagaidītu papildus apsūdzības, lai gan daži no tiem var tikt atbrīvoti, pēc izsaukšanas par Iz**rošanu un sodomiju.

Lieta izraisīja sašutumu Vernelas pilsētā, aptuveni 170 jūdzes (274 kilometrus) uz austrumiem no Salt Leik Sitijas.

Meitene liecināja, ka viņa devās kopā ar savu māti, kas gribēja apmeklēt draugu no cietuma, uz māju, kur trīs vīrieši palika 2016. gadā.

Lasi arī: Klajā ir nākusi mākslinieka Romāna Korovina foto grāmata “Meistara Vu un meistara Lī satori”

Viņa sacīja, ka trīs vīrieši ienesa viņu blakus guļamistabā un uzbruka viņai, kad viņa bija aizmigusi uz dīvāna, un atgriez viņu tur pēc tam, kad bija beiguši uzbrukumu. Kad viņas māte atgriezās no garāžas, viņa atrada meiteni saskumušu ar nošļurkušu Lieldienu kleitu. Viņa uzsvēra, ka vēlas doties uz mājām.

Viņa sākotnēji viņai nebija paziņojusi par uzbrukumu, jo vīrieši draudēja viņu nogalināt, teica prokurori. Māte izsauca policistu, kad viņa pēc divām dienām viņai uzticējās.

Tomass trešdien paziņoja, ka prokurori vērsās tiesā, izmantojot vislabākos pieejamos pierādījumus.

“Mēs iesniedzam žūrijai lietas, kurās, mūsuprāt, mums ir pietiekami daudz pierādījumu. Tad tas ir žūrijas priekšā,” viņš teica.

“Bija pret Billu Kosbiju lieta, kurā nebija nekādu fizisku pierādījumu, un žūrija tur atzina (viņš ir vainīgs) tikai par liecību par kādu, kas tur bija,” teica Tomas. “Protams, mēs joprojām uzskatām, ka žūrija var nosvērt un izvērtēt personas liecību.”

Prese parasti nenodarbojas ar cilvēkiem, kuri apgalvo, ka viņi ir seksuālas vardarbības upuri, un nenosauc māti vārdā, lai izvairītos no meitenes identificēšanas.

Lasi arī: Jūrmala aicina uz Kūrorta svētkiem 26.maijā

Pēc tam māti atzina par vainīgu, saistot ar bērnu ļaunprātīgu izmantošanu, un tika piespriests cietuma sods un narkotiku ārstēšana.

Tagad par meiteni rūpējas Ziemeļamerikāņu cilts cilts, norādīja varas iestādes.

Sākotnēji tika uzliktas apsūdzības pret ceturto vīrieti, bet tās tika noņemtas, kad mātei netika atrasta liecība 2016. gada pierādījumu izskatīšanā.

Atbildētāji ieturēja mierīgu nostāju piecu dienu tiesas laikā, bet Jerijs Flatlips, šķiet, kļuva emocionāls, jo aizstāvības advokāti pieprasīja žūrijai attaisnot vīriešus.

“Viņš teica:” Šis ir pirmais gadījums pēc diviem gadiem, kad kāds faktiski piecēlās un stāstīja manu vēstījuma no manas puses kādam, “sacīja viņa advokāts Sīdvells.

 

Avots

Leave a Comment