3 zodiaka zīmes, kurām veiksies 2022. gada oktobrī

Oktobris solās būt ļoti laimīgs mēnesis visām Zodiaka zīmēm. Pateicoties Venērai un Merkuram, kas būs ideālā stāvoklī attiecībā pret citām zvaigznēm. Tomēr eksperti ir nosaukuši dažas zīmes, kurām veiksies nedaudz vairāk nekā pārējām.

Svari

Venēra Svariem nav pati svarīgākā planēta, taču tās enerģija lielā mērā nosaka viņu likteni. Tas pats attiecas uz Merkuru. Šīs zīmes pārstāvjiem šo divu planētu kopējais spēks ir maksimāls. Tas nozīmē, ka tādos mēnešos kā šis oktobris, Svari būs laimīgākie cilvēki uz Zemes.

Merkurs visos iespējamos veidos atbalstīs Svaru tieksmi pēc kaut kā jauna. Pateicoties šai planētai, Svari biežāk sasniegs plūsmas stāvokli. Savukārt Venēra uzturēs pareizos fiziskos apstākļus un veidos šajos cilvēkos beznosacījumu mīlestību pret pasauli un visu, kas notiek. Šī ir pārsteidzoši veiksmīga apstākļu kombinācija, kas astroloģijā nenotiek bieži. Astrologi iesaka to maksimāli izmantot. Svariem veiksies gan mīlestībā, gan biznesā, un ir visas iespējas uzreiz gūt panākumus abās sfērās.

Lasi arī: Horoskops 2022. gada oktobrim no Andželas Pērlas

Jaunava

Jaunavu veiksme balstīsies uz Merkura spēku, kas viņām ir vissvarīgākā planēta no visām. Šis oktobris būs finanšu izaugsmes laiks. Jaunavas spēs atrast veidu, kā tikt pie bagātības, taču, ja šobrīd biznesa sfēras problēmu dēļ viņām ir grūti laiki, tad Merkurs palīdzēs rast viņām labāko risinājumu, turklāt pēc iespējas īsākā laikā.

Zivis

Zivis sagaida strauja garastāvokļa uzlabošanos. Venēra ir viņu galvenais patrons, tāpēc oktobris var būt ļoti veiksmīgs. Galvenais nosacījums laimes sasniegšanai ir spēja pareizi noteikt prioritātes. Venēra dos spēku gūt panākumus jebkurā jaunā vai nepabeigtā biznesā. Ir tikai svarīgi saprast, kas tagad ir svarīgāks par citām lietām.

Tāpat Venera Zivīm dos daudz enerģijas un uzlabos veselību, palielinās intelektuālo un fizisko izturību. Tas būs ļoti noderīgi jebkuras sarežģītības un jebkura veida darbam. Šī planēta pasargās šīs zīmes cilvēkus no izmisuma un skumjām.

COMMENTS

Leave a Comment