Horo***ps 2022. gada oktobrim no Andželas Pērlas

Uzzināt, ko nesīs oktobris un kāda būs planētu ietekme rudens vidū, palīdzēs slavenās astroloģes Andželas Pērlas padoms. Viņas ieteikumi Zodiaka zīmēm būs aktuāli tiem, kuri nav pieraduši zaudēt savu veiksmi.

Sākot jaunu mēnesi, ir svarīgi zināt, kā tieši planētas ietekmēs uzņēmējdarbību. Piedāvājam iepazīties ar precīzu horoskopu šim oktobrim, lai gūtu pārliecību par nākotni un neiekristu likteņa lamatās savas tuvredzības un neziņas dēļ.

Auns

Aunus oktobrī gaida pārmaiņas un jauni pozitīvi notikumi. Mēneša sākumā Merkurs atsāks virzīties uz priekšu horoskopa 6. mājā, un lietas darbā uzlabosies. Zīmes pārstāvjiem svarīgi nezaudēt modrību un savaldību, lai izvairītos no kaitinošām kļūdām. Astroloģe iesaka neatteikties no kārdinošiem piedāvājumiem, bet tajā pašā laikā atcerieties savus mērķus un rīkojieties saprātīgi, nevis emociju vadīti.

Vērsis

Oktobris Vērsim būs jaunu sasniegumu mēnesis. Merkurs atgriezīsies tiešā pozīcijā horoskopa 5. mājā, kas nozīmē, ka rokas atkal tiks “atsietas”. Zīmju pārstāvji tiks iesaistīti nozīmīgos notikumos, kas notiks pirms aptumsuma koridora, kas sāksies 25. oktobrī. Astroloģe iesaka piesaistīt tuvinieku atbalstu, kā arī pievērst uzmanību personīgās dzīves sfērai, kas strauji mainīsies.

Lasi arī: 5 lietas, no kurām atbrīvojoties 2022. gada oktobrī, Jūs kļūsiet laimīgāki

Dvīņi

Dvīņus gaida daudz notikumu, no kuriem daudzi mainīs dzīvi uz labo pusi. Mēneša sākumā Merkurs atgriezīsies tiešā kustībā nekustamo īpašumu mājā. Tas nozīmē, ka varat droši pieņemt atbildīgus lēmumus. No 25. oktobra līdz 8. novembrim, kad sākas aptumsumu koridors, nevajag darīt neko radikālu, lai nekļūtu par savas neuzmanības ķīlniekiem un neapstātos.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu par pārējām zīmēm 

COMMENTS

Leave a Comment