5 lietas, no kurām atbrīvojoties 2022. gada oktobrī, Jūs kļūsiet laimīgāki

Laime ir ne tikai iegūt to, par ko sapņojam. Tā ir arī atsevišķu uzvedības modeļu, paradumu, vēlmju noraidīšana. Bioenerģijas jomas eksperti pastāstīja, kas tieši oktobrī noteikti būs lieks Jūsu dzīvē.

Oktobrī mūs sagaida daudzas svarīgas spēka dienas. Merkurs un Venera šomēnes būs ļoti spēcīgas, kas veidos pareizas enerģijas plūsmas. Tāpat nevajadzētu aizmirst par oktobra enerģētiku kopumā. Šis ir laiks, kad vasaras un rudens konfrontācija pamazām beidzas. Šis ir miera un mērenības, labestības un gudrības iegūšanas laiks.

Konfliktējoša uzvedība

Ja esi viegli uzliesmojošs  cilvēks, tad oktobrī veiksme var tevi apiet. Tāpēc jau no šī gaišā un pozitīvā mēneša pirmās dienas labāk atbrīvojies no jebkādām negatīvisma izpausmēm. Oktobris vēlas, lai cilvēki sāk dzīvot viens ar otru harmonijā un sapratnē. Visums noteikti dos jums veiksmi un atvērs jums īstās durvis, ja jūs neprovocēsit citus cilvēkus uz negatīvismu. Nav nepieciešams sabojāt dzīvi sev un citiem.

Nožēlot par pagātni

Oktobris ir mūsu logs uz nākotni. Šis mēnesis ir jānodzīvo tā, lai neko nenožēlotu. Lai to izdarītu, pirmkārt, ir vērts atbrīvoties no domām par savām pagātnes kļūdām, par aizvainojumu pret citiem cilvēkiem, likteni un sevi. Šajā gadījumā gaisma, kas ved uz jauniem apvāršņiem, uzvarām un optimismu, nesamazināsies ne par kripatiņu. Rezultātā sapratīsi, kurā virzienā jāvirzās, lai kļūtu laimīgāks.

Lasi arī: Horoskops 2022. gada oktobrim no Andželas Pērlas

Slinkums un apātija

Šajā oktobrī pats Dievs liek strādāt un būt aktīvākiem. Šis ir laiks, kad atpūta ir svarīga, taču stingri mērītā daudzumā. Slinki cilvēki bez mērķa, ambīcijām un vēlmēm tiks ieslēgti šaubu būrī. Visticamāk, viņiem nāksies piedzīvot daudz emocionālu problēmu. Tie, kas ne tikai var, bet arī vēlas strādāt pie kaut kā svarīga, atradīs eksistences jēgu un spēs sasniegt jaunu garīgo attīstības līmeni. Nebaidieties meklēt jaunus hobijus un darbu, ja viss vecais jums ir diezgan apnicis.

Vientulība

Oktobris ir komunikācijas, romantikas, flirta, draudzības un spilgtu emociju laiks. Uz to liecina ne tikai Merkura atbrīvošana no retrograde stāvokļa. Tāds ir oktobra ceļš un noskaņa. Daudzi cilvēki iegrimst sevī un iegrimst ziemas miegā, taču, ja septembrī tas vismaz zināmā mērā vēl var būt pieņemams, tad oktobrī steidzami “jāmostas”. Saziņa ar cilvēkiem ir labākais veids, kā risināt problēmas.

Cerība uz palīdzību no malas

Lai arī šis būs ideāls laiks saziņai, astrologi un bioenerģijas jomas eksperti stingri neiesaka gaidīt, kad kāds atnāks un acumirklī atrisinās visas jūsu problēmas. Šis ir ideāls periods neatkarīgiem cilvēkiem vai šīs noderīgās prasmes veidošanai. Paļaujieties tikai uz sevi, bet neaizmirstiet pēc iespējas lūgt palīdzību, īpaši, ja pašreizējā dzīves situācija prasa steidzamu risinājumu.

Šis būs lielisks laiks, lai atbrīvotos no garīgiem šķēršļiem un ierobežojošiem uzskatiem. Novēlam produktīvu mēnesi un labu garastāvokli. Lai veiksme seko jums apkārt.

COMMENTS

Leave a Comment