Zīlēšana pēc attēla: kas jūs bijāt iepriekšējā dzīvē

Zīlēšana vienmēr ir piesaistījusi cilvēkus. Ar viņu palīdzību ikviens var ieskatīties ne tikai nākotnē, bet arī pagātnē, iegūt interesantas zināšanas, sasniegt labklājību un izzināt sevi dziļāk.

Katra zīlēšana pēc attēlā ietver sesto sajūtu. Cilvēki ir pieraduši paļauties uz pamatlietām: redzi, dzirdi, ožu, taču tieši intuīcija bieži vien mums piedāvā pareizo risinājumu. Atcerieties neērtības sajūtu, kas jums bija pirms aizraujošiem notikumiem? It kā sirds sajustu pārmaiņas un mēģinātu jūs brīdināt? Tā ir intuīcija, kas vienmēr palīdz saprast, kas notiek apkārt, izvēlēties pareizo virzienu un izvairīties no nepatikšanām. Ezotēriķi uzskata, ka katrs var attīstīt savu intuīciju. Lai to izdarītu, ir jātrenējas un nekad neatstājot bez uzraudzības sajūtas un emocijas, kas rodas.

Jūsu priekšā ir seši dažādi attēli. Lai uzzinātu, kas jūs bijāt iepriekšējā dzīvē, vienkārši izvēlieties vienu no tiem. Nedomājiet loģiski un nemēģiniet uzminēt, kas aprakstā slēpjas. Atpūtieties un bloķējiet svešus trokšņus. Nenovēršot uzmanību, apskatiet attēlus dažas sekundes. Jūsu sirds pateiks pareizo izvēli. Zemāk jūs atradīsit katra attēla interpretāciju.

Lasi arī: 3 zodiaka zīmes, kurām veiksies 2022. gada oktobrī

1.Iepriekšējā dzīvē jūs bijāt gudrais un pravietis. Jūsu eksistence bija pakārtota Augstākajam prātam, kas palīdzēja jums noteikt notikumu gaitu. Jūs uzņēmāt cilvēkus, sniedzāt viņiem vērtīgus padomus. Jūsu dzīvē nebija vietas raizēm un aizspriedumiem. Jūs bijāt tās gudrības avots, kas nāca pie jums no Visuma. Dāsnums un atvērtība bija jūsu galvenās īpašības. Jūs bijāt apmierināts ar mazo un nezinājāt, kā apskaust, piedzīvot dusmas un citas negatīvas jūtas. Lai gūtu labumu no pēdējo gadu pieredzes tagad, iemācieties izmantot savu sesto maņu. Tas palīdzēs novērst visas nepatikšanas un noteikti padarīs jūs par laimīgu cilvēku.

2.Jūsu iepriekšējā dzīve bija neparasta. Jūs varējāt pavēlēt pārejām cauri pasaulēm. Jūsu spēkos bija sadalīt cilvēkus atbilstoši viņu nopelniem vai negatīvajām rakstura iezīmēm vienā vai otrā dimensijā. Tie, kas staigāja pa pasaulēm, bija zelta vērti, tāpēc jūs bijāt ne tikai gudrs, bet arī pasakaini bagāts. Tagad šīs zināšanas ir zudušas uz mūžiem, bet jūs joprojām varat atkal redzēt ejas, kas ir atvērtas izredzētajiem. Padomājiet par to, vai esat redzējuši sapņus, kas vēlāk precīzi piepildījās vai atklāja jums vērtīgu informāciju? Jūs variet izmantot daļu no dāvanas no iepriekšējās dzīves. Lai to izdarītu, mēģiniet atcerēties attēlus, kas jums parādās sapņos.

3.Jūsu iepriekšējā dzīve bija saistīta ar mākslu. Jūs bijāt atzīts mākslinieks, kura meistardarbi tika izplatīti visā pasaulē. Tas varētu būt gan mākslinieka, gan slavena arhitekta aicinājums. Jūsu dzīvē viss bija pakārtots skaistumam, un jūs spējāt saskatīt vienkāršai cilvēka acij nepieejamas detaļas. Jūs varat radīt valdzinošus šedevrus reālajā dzīvē, ja pārtraucat pretoties savai iekšējai dāvanai un sākat attīstīt savus talantus. Kas zina, iespējams, jūsos mājo kāds neatpazīts ģēnijs un gaida, kad jūs sāksiet dzīvot tieši tādu dzīvi, kādu Liktenis jums ir sagatavojis.

4.Jūsu aicinājums iepriekšējā dzīvē ir eksaktās zinātnes. Jums bija iespēja veikt analīzi un veikt precīzus aprēķinus. Jūsu smadzenes, tāpat kā dators, spēja veikt fantastiskus aprēķinus, acumirklī analizēt vairākus notikumus vai gadījumus. Un tagad jūs, visticamāk, aizrauj skaitļi, precīzie instrumenti un elektronika. Nav zināms, kā izvērtīsies jūsu dzīve, taču, ja nesekosiiet savam aicinājumam, var pietrūkt attīstības, veiksmes, atzinības un bagātības.

5.Jūsu iepriekšējā dzīve ir saistīta ar zinātnēm. Jūs bijāt skolotājs vai mentors, kurš rūpīgi nodeva uzkrātās zināšanas nākamajām paaudzēm. Jums bija mācīšanās gars un spēja mācīt tiem, kas jūs dzirdēja, visu, ko jūs pats zinājāt. Šādu dāvanu mūsdienu pasaulē nevar ignorēt. Jūs varat kļūt par dabisku vadītāju, savaldzināt cilvēkus ar sevi, dot viņiem zināšanas, cerību un ceļu uz aizraujošu izpēti. Esiet godīgi pret sevi un, ja zinātnes pasaule jūs aicina, neignorējiet sirds impulsus.

6.Jūsu aicinājums iepriekšējā dzīvē bija atklāt cilvēkiem viņu nākotni. Jūs varētu būt zīlniece, ekstrasens vai sludinātājs, kas dzied dziesmas par to, kas pasauli gaida. Jūsu sirds vienmēr ir precīzi tvērusi cilvēku ciešanas un patiesi vēlējusies palīdzēt viņiem tikt galā ar nepatikšanām. Protams, arī tagad jums ir paaugstināta sestā maņa, kas vienmēr palīdz izvairīties no nepatīkamiem notikumiem, drīzumā paredzēt nepatikšanas vai labas ziņas. Nezaudējiet šo lielisko sajūtu un noteikti dalieties tajā ar citiem. Iespējams, jūsos pamodīsies dziednieka vai ekstrsensa dāvana, un jūs spēsiet palīdzēt cilvēkiem tikt galā ar slimībām.

Šī zīlēšana var palīdzēt atklāt savus talantus un spējas, izvēlēties vienīgo pareizo ceļu un ar savu zināšanu palīdzību gūt panākumus iemīļotajā jomā.

Leave a Comment