4 badošanās veidi, kas netraucē dzīvot

Badošanās – alternatīva diētām. Tas ir ideāli piemērots tiem, kuriem nav vieglāk neēst diennakti, nekā dažas nedēļas. Tā kā ir netiešās medicīnas metode, tukšā dūšā ir vairākas kontrindikācijas. Tādēļ, pirms jūs apgūstat šo vai citu metodi, saņemiet ārsta atļauju. Turklāt šāds svara zudums ir tāds, ka jums nav radikāli jāmaina dzīvesveids, kas gadu gaitā ir attīstījies.

Atteikšanās no brokastīm: iesācējiem

Pretēji labi pazīstamam apgalvojumam, ka jums ir nepieciešams karaliskās brokastis, ir lietderīgi dažreiz atteikties no brokastīm. Tas nozīmē, ka, izkāpjot no gultas, jūs nedzerat kafiju un negatavojat sviestmaizi – neieslēdzieties virtuvē vispār, bet veiciet savas parastās aktivitātes, piemēram, gatavojaties darbam. Ja jūtat diskomfortu, varat dzert glāzi ūdens vai siltas zaļās tējas – protams, bez cukura. Pirmā maltīte pēc 6 stundām pēc pamošanās. Piemēram, jūs piecēlāties plkst. 7:00, kas nozīmē, ka jūsu brokastis (pusdienas) ir plkst. 13:00. Parasti jums tukšā dūšā ir jābūt 14-16 stundas dienā, ieskaitot atteikšanos no pārtikas pirms gulētiešanas, miegs un izlaižot parastās brokastis.

Lasi arī: Sieviešu horoskops nedēļai no 29. oktobra līdz 4. novembrim – esiet piesardzīgas un uzmanīgas!

Neskatoties uz nežēlīgo apetīti, mēģiniet nodrošināt, lai produkti būtu viegli sagremojami (piemēram, vārītas vistas krūtiņas un dārzeņu piedevas). Nepielieciet kuņģi ar ceptu vai pikantu ēdienu, pretējā gadījumā badošanās efekts nebūs.

Šī metode ir ideāla iesācējiem. Praktiski atteikties no brokastīm reizi nedēļā, un jūs jutīsiet ne tikai vidukļa apjomu samazināšanos, bet arī visa ķermeņa dziedinošo efektu.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment