4 badošanās veidi, kas netraucē dzīvot

36 stundas bez ēdiena: nākošais līmenis

Vienkāršākais veids ir atteikties no pārtikas, kad mēs guļam, tas nozīmē, ka mēs nekrītam kārdinājumos un nevaram apēst ledusskapī esošo aizliegto karbonādi. Šo gavēšanas metodi vislabāk izmanto miega laikā ķermeņa dziedināšanai. Tās būtība ir pārtikas atteikums uz divām naktīm un vienu dienu – aptuveni 36 stundas. Šajā laikā ķermenis izmanto savu iekšējo enerģiju, nevis enerģiju, kas iegūta no pārtikas.

Lasi arī: Horoskops nedēļai no 29. oktobra līdz 4. novembrim – nāksies atbrīvoties no visiem krāmiem!

Pēc parastām vakariņām iet uz gultu un neko neēdiet nākamajā dienā. Tajā pašā laikā mēģiniet dzert pēc iespējas vairāk šķidruma, vēlams – parasts vārīts ūdens. Ja rodas grūtības, ir atļauts zaļo tēju vai pat kafiju bez cukura.

Tukšā dūšā doties gulēt un nākamajā rītā dzert glāzi ūdens, pēc tam ēdiet vieglas brokastis. Atcerieties, ka laikā, kad esat tukšā dūšā, jūsu kuņģī ir samazināts tilpums, un tādēļ tam nav nepieciešama liels daudzums pārtikas. Nākamais jūs ēdat ierastajā veidā. Cilvēki, kuri praktizē šo paātrinājuma metodi, atzīmē, ka, pārvarot ieradumu kaut ko košļāt, tiek atvērta iekšējā enerģija, uzlabojas smadzeņu darbs un tiek radītas novatoriskas idejas. Nav brīnums, ka šīs metodes fani ir daudzi mūsdienu intelektuālo profesiju pārstāvji: radošie direktori, programmētāji un citi.

Tukšā dūšā, iespējams, būs auksti – tas ir normāli. Tikai apģērbieties siltāk un dzeriet karstu tēju bez cukura.

Vakariņas: tiem, kas ir pārāk aizņemti

Šī metode ietver vienu ēdienu dienā – vakarā. Rezultāts ir bada streiks 20 stundas. Jūs varat dzert ūdeni vai tēju vai citus nulles kaloriju dzērienus, bet nekādus “iestrebšu kefīru” vai “neliels gabals siera nenāks par skādi”.

Lasi arī: Mīlas horoskops nedēļai no 29. oktobra līdz 4. novembrim – iespējams, tie, kas meklē, beidzot atradīs savu laimi!

Vakariņās nemetieties uz ēdiena – ēdiet līdz sāta sajūtai, bet nepārēdieties. Pārliecinieties, lai ēdienkarte ir pilnīga un līdzsvarota.

Šī diēta būs piemērota tiem, kas strādā vēlu: aizņemts grafiks un daudzās lietas dienas laikā ļaus jums neuztraukties par ēdienreizēm. Vakarā, relaksējošā atmosfērā, jūs varat atļauties nesteidzīgi baudīt maltīti. Zinātnieki uzskata, ka šis ēdienu veids pirms daudziem gadsimtiem bija dabisks cilvēkiem, jo ​​dienas laikā viņš bija aizņemts medības un vakarā varēja noorganizēt laimes svētkus.

Nepraktizējiet gavēni pārāk bieži. Ja jūtaties slikti, izvēlieties citu veidu, kā zaudēt svaru.

Režīms “no 5 līdz 2”

“Piecu līdz divu” režīms var būt ne tikai darba grafiks, bet arī veids, kā ēst. Tā būtība ir vienkārša: jūs ēdat piecas dienas, kā parasti, un divas dienas jūs pilnībā atturaties ēst. Kopā iet cauri 60 nedēļām. Pēc parastām vakariņām jūs ejat gulēt un neko neēdat divas dienas. Tad vieglas brokastis un parastais ēšanas režīms.

Ja divu dienu bada streiks ir ārpus jūsu spēka, otrajā dienā ir atļauts ēst diētisku pārtiku, bet ne vairāk kā 500 kcal. Tā var būt liesa zivs vai gaļa, kā arī dārzeņi.

Sagatavots pēc ārzemju preses materiāliem

Leave a Comment