Sieviešu horoskops nedēļai no 29. oktobra līdz 4. novembrim – esiet piesardzīgas un uzmanīgas!

Gaidāmā nedēļa dos daudz iespēju daiļajam dzimumam. Jūsu dzīves uzlabošana un kļūšana laimīgākām būs vieglāka nekā parasti, taču šim nolūkam vajadzētu uzklausīt astrologu ieteikumus.

Finanšu nozarē šī nedēļa nebūs visveiksmīgākā. Ņemot vērā Mēness, Merkura, Venēras un Urāna konfliktu, 31. oktobrī daudzām būs grūti koncentrēties uz galveno, lai pieņemtu pareizos lēmumus, tādēļ astrologi iesaka rūpīgāk iepirkties, parakstīt dokumentus, sastādīt ziņojumus, sarunas un ciparus. Arī nedēļas vidū retrograda Venēra atgriezīsies Svaros, un līdz ar to pagātnes situācijas atgriezīsies dzīvē, kas tiks izspēlētas no jauna. Tas dos iespēju novērst pagātnes kļūdas vai atjaunot attiecības. Bet jums šī iespēja ir nepieciešama, vai ne, tas ir atkarīgs no jums.

Auns

Auns šonedēļ pilnīgi pretojas lieliem pirkumiem. Speciālisti iesaka ierobežot nepieciešamos izdevumus un izvairīties no lieliem naudas pārskaitījumiem un citām ar naudu saistītām darbībām.

Prioritāte būs spēja kontrolēt emocijas. Auniem ir svarīgi pārliecināties, ka viņu garastāvoklis viņām ir pakļauts, nevis citiem cilvēkiem vai dzīves situācijām, kas tās var sagraut. Saule, kas šonedēļ turpinās palikt Skorpionā, liks Aunu sievietēm strauji reaģēt uz to, ko viņas dzirdēja un ko redzēja. Bet, jo tās būs mierīgākas un saprātīgākas, jo vieglāk būs pārvaldīt emocijas, nevis tikai viņu pašu.

Lasi arī: Numeroloģiskā prognoze 2018. gada novembrim

Vērsis

Situācija darbā var pasliktināties, bet Vērsim var nebūt pietiekami daudz spēka, lai to virzītu uz priekšu. Saskaņā ar astrologiem, labākais risinājums tām ir rūpēties par savu veselību un  atgūt savu vitalitāti.

Sievietēm, kas pārstāv Vēršus, ir svarīgi atcerēties, ka šonedēļ viņu garīgais un fiziskais spēks būs ierobežots. Tas ir saistīts ar nestabilo Mēness enerģiju. Ir svarīgi regulāri papildināt resursus savlaicīgi, meklēt papildu enerģijas avotus un sekot dienas grafikam. Tāpēc astrologi iesaka pirmajā vietā atrast laiku tam, kas dod Vērsim prieku, un tikai pēc tam visam pārējam.

Dvīņi

Sievietes Dvīņus gaida sarežģīta nedēļa, kad viņas var sadalīt visus plānus un nodot līgumus. Astrologi iesaka filozofiski pielāgot un piekrist visām izmaiņām, ko sola zvaigznes. Aktīvās planētas vadīs Merkuru, kas šonedēļ atrodas Strēlnieku zīmē. Cīņa ar šī zvaigznāja ietekmi ir ne tikai enerģiju patērējoša, bet arī ļoti bīstama.

Nedroša patrona ietekme ir piemērota mājām un radošumam, brīvdienām prom no mājām vai darījumu braucienos. Tas viss ir atkarīgs no tā, vai Dvīņu sievietēm būs spēks un vēlme aktīvi strādāt. Ja nepārspējamais spēks sliecas uz jautrību un izklaidi, pārejot prom no darba, ģimenes un pienākumiem, tad astrologi iesaka padoties plūsmai un šo nedēļu veltīt savu vēlmju īstenošanai.

Vēzis

Gaidāmā rudens nedēļa Vēžiem var šķist vissarežģītākā. Iemesls tam ir mazāks Mēness, kas valsē no zvaigznāja uz zvaigznāju. Nedēļas sākumā nakts gaismeklis paliks Vēzī, kas radīs aizrautību personiskajā sfērā. Astrologi iesaka pievērst lielāku uzmanību ģimenei un mēģināt piesaistīt labklājību un laimi mājās.

Nedēļas vidus paies zem Mēness Lauvā ietekmes. Šajā brīdī Vēzis var sākt dzīvot pēc kāda cita rīkojumiem, bet atbildība jebkurā gadījumā būs jāsedz pašiem Vēžiem. Ir svarīgi to paturēt prātā un kritiski vērtēt visu citu cilvēku ieteikumus un padomus. Pretējā gadījumā darbā vai privātajā dzīvē sieviešu Vēzis var tikt apšaubīts.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment