4 lietas, kas palīdz sievietei atklāt viņas varu

Šie 4 padomi palīdzēs attīstīt sievišķīgu enerģiju un justies pilnīgi brīvai. Nav nepieciešams to visus uzreiz izmantot – pietiek ar vienu, bet katru dienu.

Izpētiet savu tumšo pusi un atpazīstiet to

Paņemiet gabalu plastiska māla vai plastilīna gabalu un sadaliet to divās daļās. Tagad aizveriet acis un sāciet atcerēties nepatīkamākos brīžus, kuros jūs sevi vainojat, nospiežot rokas uz viena gabala. Pēc 5 minūtēm atveriet acis un paskatieties, ko jūs salipinājāt.

LASI ARĪ: Vārda spēks: kā sievietes runa ietekmē harmoniju, mīlestību un bagātību ģimenē

Tagad paņemiet otro māla gabalu, aizveriet acis un sāciet atcerēties savas labākās izpausmes. Nospiediet uz māla patvaļīgi, dodiet savām rokām brīvību. Tad atkal atveriet acis un paskatieties uz rezultātu.

Apvienojiet abus gabalus, sakot: “Es pieņemu sevi ar visām manas personības pusēm.” Saglabājiet iegūto masu kā atgādinājumu par savu integritāti.

Izmantojiet rīkles čakru, lai runātu patiesību

Lai izpaustu un paziņotu, kas jums ir svarīgi, vispirms jums jāļauj to darīt. Sāciet mazliet – rakstiet dienasgrāmatu un pakāpeniski izkļūstiet no savas komforta zonas: piedalieties diskusijās, rakstiet ziņas sociālajos tīklos, runājiet biznesa sanāksmēs. Viens nosacījums: runāt tikai patiesību, bet mēģiniet to darīt ar mīlestību.

Izmantojiet Saules pinuma enerģiju

Kad mēs esam “draugi” ar mūsu Saules pinumu, mēs apzināmies savu vērtību un spēku. Nabas centra nostiprināšanas prakse, uguns elpošana. Jūs varat arī izveidot un uzturēt veselīgas robežas, vizualizējot sevi, ko ieskauj auksta balta liesma.

LASI ARĪ: 5 sieviešu tipi, kuras vīrieši nekad nepametīs

Sazinieties ar ķermeni

Kad mēs runājam rupji vai necienīgi pret mūsu ķermeni un nedodam tam mīlestību, tas pārstāj sazināties ar mums pretī – un, runājot ar to ar mīlestību un cieņu, tas uzplaukst un atklājas visā savā godībā. Mēģiniet noteikt prioritātes darbībām, kas ir patīkamas jūsu ķermenim. Valkājiet ādai patīkamus apģērbus, izbaudiet ēdiena garšu, izbaudiet svaigi grieztu rozes smaržu.

avots: esotericblog

Leave a Comment