6 pazīmes, ka tev nevajadzētu gulēt ar viņu

Kad tu domā par to, vai gulēt ar jaunu vīrieti, ir labi klausīties savu intuīciju. Tā reti kļūdās. Bet, ja tu joprojām neesi pārliecināta, ko darīt, šeit ir 6 pazīmes, kas jums nevajadzētu gulēt ar viņu:

Tu esi piedzērusies.

Kad esi piedzērusies, Tavas smadzenes darbojas neskaidri. Tā ir viena lieta, kad tu jau esi attiecībās un esat iedzēruši pārāk daudz. Un cita – kad tas notiek pirmo reizi. Pagaidiet, līdz jūs abi esat skaidrā. Tātad tu noteikti nenožēlosi no rīta to, kas notika naktī. Un tad var sekot kaut kas vēl nopietnāks.

LASI ARĪ: Retrograda Merkurs no 5. marta līdz 28. martam – daudziem būs jāsastopas ar problēmām

Jūties nekomfortabli ar viņu.

Tas nav pat tik daudz saistīts ar to, cik ilgi jūs viens otru pazīstat. Tā ir tikai iekšējā sajūta. Sekss ir ļoti intīma lieta, un to jādara ar kādu, ar kuru tu jūties savienota, ar kuru jūties ērti.

Viņš lielās par savām citām meitenēm.

Ja puisis lielās par citām meitenēm, ar kurām viņš gulēja, viņš ir acīmredzams nelietis. Pirmkārt, tu vari būt pārliecināta, ka viņš arī runās par tevi, un vai tu to vēlētos? Turklāt šādā veidā viņš parāda, ka viņš ir tikai zēns, nevis vīrietis. Tā ir nenobrieduma pazīme. Viņa pašapziņa ir tik zema, ka viņš var lepoties tikai ar savu meiteņu skaitu.

Tu viegli iemīlies.

Ja tu viegli emocionāli piesaisties, labāk nesteigties ar seksu. Vīrieši var gulēt kopā ar sievieti, kam nav jūtas. Un sievietei sekss var tikai sarežģīt lietas.

LASI ARĪ: Visskaudīgākās Zodiaka zīmes

Tev nepatīk tas, kā viņš skūpstās.

Tātad tev, iespējams, nepatīk tas, kāds viņš ir gultā. Varbūt jums ir tikai seksuāla nesaderība, varbūt jums vienkārši nav pietiekami daudz “ķīmijas” un jums patīk dažādas lietas.

Tu to nevēlies.

Ja vīrietis mēģina pārkāpt tavas robežas, nepieņem „nē” kā atbildi, tā ir galvenā zīme, ka tev nevajadzētu gulēt ar viņu. Nemēģini viņu iepriecināt, baidoties, ka viņš pametīs uz mūžu. Ļaujiet viņam iet. Ja viņam nav pacietības gaidīt, kamēr esat gatava, tas ir viņa zaudējums, nevis tavs.

avots: soulpost

Leave a Comment