4 šokējoši stāsti par Andželīnu Džoliju- uzzini, kas vainojams pie neveiksmīgajām attiecībām!

1. Andželīna Džolija un Džonijs Lī Millers

1_1334730821_640x640

Pirmā aktrises laulība beidzās vēl dīvaināk, nekā sākās. Jaunie cilvēki iepazinās 90. gadu sākumā filmas “Hackers” filmēšanas laukumā. Neviens tā arī nesaprata, kas tad īsti viņiem bija kopīgs, jo vēl nesaderīgāku pāri ir grūti iedomāties. Kāzas notika 1996. gadā, uz kurām viņi ieradās ādas biksēs un parakstījās ar asinīm (tā bija Džolijas iniciatīva). Laulības ilga tikai gadu, vēlāk Džolija pateicās Džonijam par to, ka viņš viņai ir palīdzējis pārvarēt narkotiku atkarību. Pats Millers gan nekādus komentārus par viņu laulības dzīvi nesniedz, kas liek noprast vienīgi to, ka tā viņam ir bijusi tāda dzīves pieredze, ko viņš labprāt vēlētos aizmirst.

2. Andželīna Džolija un Billijs Bobs Torntons

hqdefault

Arī otrā aktrises laulība ar Billiju Bobu Torntonu bija visnotaļ specifiska, kas atkal burtiskā nozīmē prasīja As**is, jo, dodot uzticības zvērestu, jaunlaulātie apmainījās ar burciņām, kurās bija As**is, kas atkal bija Džolijas iniciatīva. Iepazīšanās ar visiem partneriem Džolijai ir notikusi tikai un vienīgi filmēšanas laukumos- 2000. gada maijā filmas “Pushing Tin” filmēšanas laukumā viņa iepazinās ar Billiju Bobu. Tā bija mīlestība un kaisle, ko abi atklāti arī demonstrēja, taču, tā kā Torntons temperamenta ziņā Džolijai nepiekāpās un mainīties, acīmredzot, nebija gatavs, pēc trīs gadiem nācās iesniegt šķiršanos.

3. Andželīna Džolija un Ītans Houks

lives-premiere

Īsts mīlestības viesulis Džolijas dzīvē ienāca filmas “Taking Lives” filmēšanas laukumā, kur par viņas partneri kļuva Ītans Houks. Protams, ka starp viņiem izveidojās romāns, taču Houks tajā laikā bija Umas Tūrmanes vīrs un divu bērnu tēvs, tātad Dženifera Anistone nebūt nav pirmais upuris, pie kura laulības sabrukšanas savu pirkstu ir pielikusi Džolija. Houks, atšķirībā no Pita, nebija gatavs šķirties. Pēc tam gan Houks no Tūrmanes izšķīrās, taču triumfs Džolijai gāja secen, jo, kā izrādījās, Houks Tūrmani krāpa ar kādu citu aktrisi. Oficiāli gan skaitās, ka viņi izšķīrās dēļ tā, ka Ītans viņu krāpa ar bērnu aukli, kas savā ziņā ir patiesība, tikai tas notika nedaudz vēlāk, turklāt viņš ar viņu arī apprecējās, bet Uma Tūrmane sadraudzējās ar Dženiferu Anistoni.

4. Andželīna Džolija un Breds Pits

angelina-jolie-brad-pitt

Ne mazāk dramatisks ir Džolijas mīlestības stāsts ar Bredu Pitu. Filmas “Mr. & Mrs. Smith” filmēšanas laikā starp viņiem uzvirmoja kaisles dzirksts, taču ilgu laiku Dženifera Anistone visus pārliecināja par to, ka tur nekas nenotiek. Viņa pat brauca uz filmēšanas laukumu un spieda Džolijas roku, neko pat nenojaušot. Viņai to nācās uzzināt no preses, turklāt pati Anistone apgalvoja, ka šķiršanās iemesls bijis bērnu nevēlēšanās, lai gan patiesībā Anistone bija piedzīvojusi divus spontānos abortus, par ko Pits, protams, zināja, bet apkārt klīda baumas, ka tas viss ir noticis tieši Džolijas dēļ. Anistones dusmas bija tik spēcīgas, ka viņa nolīga Džordža Buša sabiedrisko attiecību komandu, lai tā pilnībā pārveidotu viņas tēlu, lai gan presē sāka klīst baumas par to, ka Anistone ir vērsta tikai uz karjeru, nevēlas bērnus un pati ir vainīga pie savas laulības izjukšanas.

Vēlāk kādā no intervijām Anistone paziņoja, ka Džolija nevar piedot krāpšanu savam tēvam Džonam Voitam un līdz ar to iet viņa pēdās, jo arī viņš aizrāvās ar partneri no filmēšanas laukuma un viņas dēļ pameta Džolijas māti.

Leave a Comment