Sieviešu horoskops 2019. gada februārim – kādu sagaida īpaša veiksme!

Astrologi pastāstīja, kas 2019. gada februārī gaida katras Zodiaka zīmes pārstāves. Mēneša sieviešu horoskops palīdzēs plānot lietas, izvairīties no problēmām un virzīties pareizajā virzienā.

Sievietes gaida lielisks mēnesis. Tā pirmā nedēļa būs īpaši veiksmīga: 4. februārī Venēra pāries uz Mežāža zīmi, kur tā pievienosies Saturnam. Astrologi iesaka iecelt īpaši svarīgus jautājumus pirmajās 10 dienās. Planētas bieži vien neļauj mums tik labvēlīgi ietekmēties, tāpēc ir nepieciešams laiks, lai izmantotu šo iespēju un  uzlabotu mūsu dzīvi.

Auns

Uzlabotā Marsa ietekme uz Aunu var radīt problēmas šīs zīmes pārstāvēm. Astrologi iesaka rūpīgāk rīkoties sociālo attiecību jomā, rūpīgāk – vārdos un darbos, aktīvāk – darbos. Līdz 14. februārim Marss ietekmēs Aunu sievietes un tad dosies ēnās. Tomēr šīs divas nedēļas sekos nepatikšanas, kas izraisīs emocionālas reakcijas. Jums nevajadzētu atbalstīt paradumus, kas liedz vitalitāti. Pasivitāte un atkarība no emocijām novērsīs mēneša plānoto uzdevumu īstenošanu.

LASI ARĪ: Finanšu horoskops 2019. gada februārim – izvairieties no pārlieku lielas aktivitātes!

Vērsis

Februārī Vēršu zīmes pārstāves var tikties ar šķēršļiem un bailēm, nelielas grūtības, kas saistītas ar neuzmanību un vieglumu, nav izslēgtas. Šajā ziņā mēnesis, kas notiks Venēras kontrolē, nebūs piemērots skaļiem paziņojumiem par sevi un pašrealizāciju. Astrologi iesaka veikt ikdienas darbus, slēgt parādus un sagatavot pamatu turpmākām uzvarām. Februāris ir smalku enerģijas regulēšanas mēnesis, kad Vēršu sieviešu intuīcija tiks maksimāli uzlabota. Uzticoties sev un jūsu iekšējai balsij, jūs neļausieties neapmierinātībai un maksimāli izmantosiet laika perioda iespējas.

Dvīņi

Sievietēm, kas dzimušas saskaņā ar Dvīņu zīmi, būs ievērojams mēnesis. Uzlabotā Saturna ietekme Mežāzī palīdzēs apskatīt pazīstamas lietas no jauna leņķa. Šādos periodos bieži kļūst skaidrs, ka labākais kandidāts no vīriešiem, ir bijis visu šo laiku zem deguna vai ka vienkārša kaislība var dot labu naudu. Jums nevajadzētu dziļi meklēt Visuma zīmes: visi februāra noslēpumi atradīsies uz virsmas. Lielisks mēnesis sievietēm Dvīņiem, kuru darbs ir saistīts ar radošumu. Pārējām, radošais gars radīs veicināšanas vai atvērtas apskaužamas izredzes.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment