5 atradumi, kas nes sliktu veiksmi un nepatikšanas

Astrologs atzīmēja, ka visbīstamākie ir atrasti spoguļi . Šis vienums spēj absorbēt visu, kas to vismaz vienu reizi izmantoja, enerģiju. Ja iepriekšējā īpašnieka aura bija negatīva, spogulis to uzņems. Šajā gadījumā šāds atradums dos jums nepatikšanas, kamēr jūs no tā neatbrīvosieties.

Lasi arī: Atslēga uz vīrieša sirdi, ņemot vērā viņa Zodiaka zīmi

Tiek uzskatīts, ka naudas ceļšana no ielas ir aizliegta. Neskatoties uz to, daudzi cilvēki joprojām neievēro šo aizliegumu un aktīvi ceļ atrastās monētas. Šāda atklājuma enerģija var ietekmēt jūsu finansiālo situāciju un novest pie nabadzības. Tomēr dažas monētas, tieši pretēji, ir spēcīgi monetāri talismani un spēj piesaistīt īpašniekam bagātību un pārpilnību.

Uz ielas atrasti dārgmetālu juvelierizstrādājumi , ir ļoti grūti nepacelt šādu atradumu. Tomēr astrologs brīdina, ka jebkurš atrasts aksesuārs var piesaistīt problēmas un neveiksmes jūsu dzīvē. Tamara Globa uzskata, ka tikai cilvēks ar spēcīgu enerģiju var pasargāt sevi no šādu rotājumu ietekmes. Ja jums ir vājš biolauks, tad varat to uzlādēt ar efektīvu talismanu.

Neraugoties uz to, ka  mūsdienu pasaulē pulkstenis ir vispopulārākais piederums, Tamara Globa to attiecināja uz negatīvo enerģijas veidu sarakstu. Saskaņā ar astrologu, šis atradums sola jums daudz nepatikšanas un pat var būt bīstams jūsu dzīvē.

Lasi arī: Kādām sievietēm visbiežāk izmaina vīrieši

Adatas, tapas, pogas  ir diezgan bezjēdzīgi atradumi. Tomēr daudzi cilvēki joprojām ir gatavi tos pacelt un paņemt sev līdzi, nedomājot par sekām. Neskatoties uz šo lietu izmēru, to enerģija var piesaistīt nepatikšanas un neveiksmes, un tik ilgi, cik jūs tās izmantojat, jūsu labklājību ir apdraudēta.

Avots

Leave a Comment