Kādām sievietēm visbiežāk izmaina vīrieši

Problēmas mīlestībā tiek pārdzīvotas visgrūtāk. Novērst tās var, ja jūs zināt, kas tieši izraisa vīriešu nodevību.

Cilvēka nodevība ir viens no visgrūtākajiem dzīves izaicinājumiem. Šādos brīžos jebkura sieviete brīnās, kāpēc personīgā laime ir salauzta, nevis saprotot, ka tas nav vienas dienas process. Piekrāpšanai vienmēr ir nopietnas problēmas sekas, kas ilgu laiku nemanāmi iznīcināja ģimeni. Un, kad šāda problēma sasniedz kritisku punktu, nāk dabisks beigu punkts.

Lasīt arī: Ekstrasensu padomi: Kā panākt harmoniju attiecībās

Neskatoties uz to, ka katras ģimenes problēmas ir unikālas, psihologi un bioenerģētikas speciālisti ir atklājuši vispārēju modeli. Tie ir apkopojuši īpašību sarakstu, kuru īpašniecēm vīriešiem visbiežāk izmaina. Iepazīstoties ar šo sarakstu, jūs varat pasargāt sevi no problēmu parādīšanās mīlestībā un saglabāt personīgo laimi daudzus gadus.

Spēcīga sieviete. Šķiet, kas netrūkst vīrietim pie šādas sievas? Viņa var apturēt auļojošu zirgu un ieiet degošā mājā, un strādāt divās darba vietās, un audzināt bērnus, un pat mājā ir viss darīts – pat remontu uztaisīt sadales skapī un savākt. Un viņam nav pietiekamas iespējas justies kā vīrietim. Sievietēm nevajadzētu uzņemties vīra pienākumus, citādi pat visaktīvākos un enerģiskākos vīriešus var pārvērst par mūžīgo iedzīvotāju uz dīvāna vai aizbēgs pie tās, kas neizgrābs viņam somu no rokām ar saucienu “Es pati!”. Sievietei jāpaliek sievišķīgai – spēcīgas mīlestības un laimes ķīla. Saskaņā ar ekspertu viedokli, atklāt sievišķību, lai vīrietis pats sāk parādīt savu uzmanību uz jums.

Lasīt arī: Mīlestības horoskops 2018.gada martam

Sieviete, kas fiksēta uz sadzīvi. Jā, nav noslēpums, ka lielāko daļu mājsaimniecības pienākumu parasti piešķir sievietei. Bet tas nav veids, kā atdot visu spēku ikdienai, aizmirst par sevi un savu attīstību. Risks ir liels, ka neviens jūsu darbu nenovērtēs, un mīļotais sāks skatīties uz rūpīgi koptām un interesantām sievietēm, ar kurām var runāt par dažādām tēmām. Pievērsieties sev un jūsu vēlmēm vismaz stundu dienā, lai jūsu laulātais nesāk jus uztvert kā pievienojumu pie plīts un veļas mašīnas. Galu galā karstas vakariņas un tīrība mājā – nav ģimenes laimes garants. Uzsverot savu pievilcību, jūs maināt savu attieksmi pret dzīvi. Un līdz ar to mīļotā attieksme pret jums mainīsies.

“Ideāla” sieviete. Mājas tādai sterila tīrība, pusdienas vienmēr sastāv no trim ēdieniem, slikts garastāvoklis nekad nav, bērni vienmēr ir glīti ģērbušies, un nav nerātni. Viņa vienmēr ir labvēlīga un nekas nerada negatīvas emocijas. Vīrs kāda iemesla dēļ nonāk pie citas. Viss tāpēc, ka vīrietis gribētu redzēt sev blakus regulārai zemes sievietei, kam netrūkst vājās vietas, nevis aukstam un nepieejamam ideālam. Emocijas un spontanitāte virza mīlestību, bet spontanitāte uz “ideālu” nevar būt: viņa visu plāno līdz pēdējai detaļai dienu iepriekš un nepiemērotām simpātiju izrādīšanām tur nav vietas.

Kā izvairīties no nodevības un saglabāt mīlestību

Merilina Kerro, trīs “ekstrasensu cīņu” fināliste, saka, ka sievietes bieži vien pašas nojauc savu personīgo laimi, cenšas izpatikt mīļotajam: tās veic visus pienākumus, tikai, lai vīrs būtu apmierināts, nenodarbojas ar pašattīstību, tikai, lai mājā nebūtu putekļu, un visi krekli tiktu izgludināti, mēģinot kļūt par ideālu sievu, nomācot savas emocijas un vēlmes. Un ļoti nedaudzi cilvēki saprot, ka tas viss rada pretēju rezultātu un bieži beidzas ar nodevību. Merilina Kerro iesaka katrai sievietei pārtraukt šo apburto loku, atklāt savu sievišķību, ticēt sev un savai pievilcībai.

 

Avots: dailyhoro.ru

Gunta Graudiņa

Leave a Comment