Atslēga uz vīrieša sirdi, ņemot vērā viņa Zodiaka zīmi

Mīlestība ir brīnišķīga sajūta, it īpaši, ja tā ir abpusēja. Piesaistīt mīļotā vīrieša uzmanību un atrast atslēgu uz viņa sirds ir vienkārši: ir nepieciešams zināt viņa Zodiaku.

Kad mēs iemīlamies, mēs baidāmies, ka mūsu jūtas nebūs abpusējas. Raugoties no psiholoģijas viedokļa, sievietes daudz ilgāk un sāpīgāk pārdzīvo neatbildētu mīlestību, nekā vīrieši. Lai no tā izvairītos, jums nekavējoties jāatrod mīļotā sirds atslēga. Lai piesaistītu vīriešu uzmanību, vispirms jums jāzina viņa Zodiaka zīme. Tādējādi jūs varēsiet atrast mīļoto, pamatojoties uz viņa personību un vēlmēm.

Auns

Ja Auns izvirza mērķus, tad tie vienmēr sasniedz mērķus. Pēc būtības viņi ir uzvarētāji, un viņi mīl, kad viss notiek tā, kā viņi vēlas. Gluži pretēji, viņu partnerim jābūt ar vieglu raksturu. Viņas uzdevums ir pierādīt savam mīļajam, ka tikai viņš dominē pārī, un viņa ir tikai viņa mūza, kas iedvesmo uz jauniem varoņdarbiem. Lai uzvarētu Auna sirdi, jums ir jāpierāda savs vājums, dažkārt pat bezpalīdzība. Ja viņš jūs uzaicina uz randiņu, ļaujiet viņam pašam izvēlēties vietu un laiku. Nekādā gadījumā neizrādi apņemšanos un pārliecību, un nekad ar to neiebilst, citādi nākotne jums netiks spīdoša.

Lasīt arī: Aprēķina laulības: plusi un mīnusi

Vērsis

Nav noslēpums, ka Vērsis ir mazliet slinks. Viņi nedomā par nodevību un parasti pavada visu dzīvi ar vienu sievieti. Tomēr pat līdzsvarots Vērsis var nomocīt sievieti, kas savā mājā pārtrauc kārtību un harmoniju. Ja vēlaties saistīt savu dzīvi ar šo pārstāvi, no pirmajām tikšanās reizēm jums ir jāpierāda sevi kā pavarda aizbildni. Komunikācijā ar Vērsi demonstrē praktiskumu un mieru. Nav vērts nepārtraukti dot mājienus ar vēlmi doties uz dārgu restorānu: kādu laiku pēc sākuma attiecībās ir labāk uzņemties iniciatīvu un sagatavot romantiskas vakariņas mājās. Neaizmirstiet dekorēt galdu ar papildu dekoriem, piemēram, sveces, ziedus, skaistas salvetes.

Turpini lasīt nākamā lapā…

Leave a Comment