5 garīgi likumi, kas mainīs tavu dzīvi un likteni uz labo pusi

Pilnīgi viss mūsu pasaulē atbilst garīgajiem likumiem. Viņi strādā vienmēr un visur, ar visiem cilvēkiem, jebkura dzimuma un vecuma. Ja jūs dzīvojat saskaņā ar šiem likumiem, jūs varat pārveidot savu dzīvi līdz nepazīšanai.

Dažreiz sliktas lietas notiek arī ar labiem cilvēkiem. Šajā gadījumā darbojas Visuma princips, par kuru daudzi aizmirst. To sauc par zemiskuma likumu . Par laimi, to var apiet. Mēģiniet atcerēties visus garīgos postulātus, kas aprakstīti zemāk, jo tie palīdzēs neitralizēt zemiskuma likumu.

“Kas notiek apkārt, tas apkārt notiek”

Pirmais likums mums saka, ka katram dzīves notikumam ir savi cēloņi, kā arī sekas. Aptuveni sakot, nekas nenotiek tāpat vien, bez iemesla, bez mērķa.

Šis likums ir aprakstīts dažādās reliģijās, par to runā daudzi bioenerģijas jomas eksperti. Ja jūs sējat negatīvismu un rīkojaties slikti, tad nebrīnieties, ka visi apkārtējie darīs jums to pašu. Ja cilvēks vēlas būt laimīgs un vēlas mainīt savu likteni uz labo pusi, tad viņam jāizturas pret citiem tikai tā, kā viņš vēlētos, lai izturas pret viņu.

Sniedzot kādam smaidu, mēs saņemam daudzkārt vairāk labestības, nekā atdevām. Noziedojuši kādam rubli, atdodam sev desmit.

Radīšanas likums

To sauc arī par pievilkšanās likumu. Visums ir ielicis mūsos spēju radīt, radīt kaut ko jaunu no vecā. Pirmkārt, mēs kaut ko radām savā prātā, bet tikai tad tas nonāk materiālajā pasaulē, kas mūs ieskauj.

Lasi arī: Melnā līnija mīlestībā: 7 veidi, kā tikt galā ar vientulību

Lasi arī:Patiesa mīlestība numeroloģijā: kā aprēķināt ideālās attiecības

Tāpēc ir ārkārtīgi svarīgi uzraudzīt savas domas, jo viss tiek likts lietā – gan labais, gan sliktais. Centies vairāk domāt par pozitīvo, par patīkamo, tad tavā dzīvē būs vairāk laimes.

Katru dienu mūsu galvās iet tūkstošiem domu. Padomājiet par to, cik daudzi no viņiem var būt radoši un cik daudzi ir destruktīvi. Centieties nodrošināt, lai patīkamo un gaišo domu skaits vienmēr pārsniegtu negatīvo domu skaitu. Pretējā gadījumā dzīvē var sākties melna svītra.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment