5 garīgi likumi, kas mainīs tavu dzīvi un likteni uz labo pusi

Pazemības likums

Ļoti bieži mūsu pašreizējās pozīcijas nepieņemšana traucē mums virzīties tālāk. Dažreiz jums vienkārši jāpieņem apkārt notiekošais un jātiek galā ar to. Tas palīdzēs jums virzīties tālāk un atlaist pagātni.

Dažreiz jums vienkārši jāapstājas un jāatvelk elpa. Tas palīdz emocionāli neizdegt, jo, visu mūžu ejot uz priekšu, var salūzt. Pilnīgi visu sasniegt nav iespējams. Ir jācīnās ar iedomību, ar vēlmi saņemt visu uzreiz. Pazemīgi cilvēki ir patiesi laimīgi un veiksmīgi, jo viņiem viss ir kārtībā ar nervu sistēmu un enerģiju, un tas palīdz īstenot savus plānus.

Pateicības diena par visu

Pateicības diena reliģijā notiek caur lūgšanu. Nav jābaidās pateikt “paldies” Dievam, liktenim vai Visumam par jaunas dienas sākumu, par ēdienu, par darbu, par veiksmi mīlestībā un biznesā utt.

Lasi arī: Melnā līnija mīlestībā: 7 veidi, kā tikt galā ar vientulību

Lasi arī:Patiesa mīlestība numeroloģijā: kā aprēķināt ideālās attiecības

Ir arī noderīgi pateikt paldies visiem cilvēkiem, kuri kaut ko dara jūsu labā. Lai tas ir sīkums kā atvērtas durvis jūsu priekšā – jums viņiem jāsaka “paldies”. Eksperti atgādina, ka laimi jāprot atrast mazās lietās un labestību ikdienas notikumos.

Piedošanas likums

Ja uzkrājat sevī dusmas un agresiju, tad agrāk vai vēlāk šīs emocijas sāks valdīt cilvēka dzīvē. Dusmīgi cilvēki vienmēr kļūst par autsaideriem biznesā, mīlestībā, it visā. Viņi nevar attīstīties un virzīties uz priekšu, jo viņus velk uz leju viss tumšais, kas sakrājies dvēselē un sirdī. Tāpat negatīvu atmiņu un aizvainojuma dēļ pret citiem parādās Sli**bas un kaites, no kurām daudzas noved pie ārkārtīgi bēdīgām sekām.

Piedošanas spēks ir pietiekami liels, lai to iekļautu galvenajos Visuma likumos. Atriebība ir inde, ko mēs dzeram un sagaidām, ka tā iedarbosies nevis uz mums, bet uz mūsu ienaidniekiem. Piedodot saviem ienaidniekiem, mēs atlaižamies, tiekam attīrīti, dzīvojam brīvi un laimīgi, bez nastas uz sirdi.

Mēģiniet arī atcerēties par  Visuma līdzsvara likumiem, kurus arī nevajadzētu pārkāpt. Tie palīdzēs pareizi mijiedarboties ar enerģijas plūsmām.

Leave a Comment