5 iemesli, kādēļ šķiršanās patiesībā ir brīnišķīgs notikums; #4 noteikti!

1) Tam, kādēļ jūs izšķīrāties ir iemesls

Priecājies, ka tas notika tagad, nevis kaut kad vēlāk, jo, lai arī cik ilgi Jūs būtu bijuši kopā un cik ļoti viens otru mīlējāt, attiecības vairs nebija tādas, kādām tām jābūt, un šī noteikti bija labākā izvēle. Tas, ka mīlestībai jābūt skarbai un sāpīgai piedien tikai seriāliem un drāmām, tāpēc, ja vēlies piedzīvot mīlas mokas, izlasi labu grāmatu, nevis piedzīvo tās!

2) Tagad Tu esi kļuvis/-usi par labāku cilvēku

Kā cilvēks Tu esi audzis/-gusi un turpināsi augt, kad tiksi pāri šim notikumam, jo šķiršanās iemāca mums ļoti daudzas lietas par dzīvi un attiecībām. Tu uzzināsi jaunu patiesību par sevi pašu un citiem cilvēkiem. Tu būsi pārsteigts/-a par to, cik spēcīgs/-a esi. Tevī mīt cīnītāja gars, tāpēc, ja kādreiz jūties nomākts/-a, atgādini sev, ka vienīgais ceļš ir kļūt spēcīgākam/-ai! Ar sevi Tev nāksies sadzīvot visu atlikušo dzīvi – jo ātrāk Tu atradīsi sevi, jo vairāk spēsi dot citiem!

happy-woman-wide-wallpaper-19413

3) Tev ir vairāk brīvā laika

Tas var izklausīties klišejiski, bet tā tas ir. Esot ar kādu kopā, jāmāk nonākt pie kompromisa, respektīvi, sevis ziedošanas. Pieņem un izmanto šo iespēju, lai veltītu laiku sev, jo ir taču tik daudz ko darīt! Cik daudz cilvēku var satikt! Kad pienāks laiks izveidot jaunas attiecības, Tu noteikti priecāsies, ka izmantoji šo laiku lietderīgi, tāpēc sper šos nozīmīgos soļus, kuri novedīs pie tā, ka Tu satiksi kādu citu!

4) Tu satiksi kādu citu

Šajā gadījumā nākas atbrīvoties no “rozā brillēm”, jo pasaulē nav tāda cilvēka kā “īstais un vienīgais”. Pasaule ir plaša vieta, kurā ir daudz Tev piemērotu cilvēku. Tiklīdz tu atkal atsāksi doties uz randiņiem, Tu satiksi šādus cilvēkus un atskārtīsi, cik brīnišķīga ir sagadīšanās burvība, jo nekas taču nav noteikts. Viss notiek un tikpat labi, var arī nenotikt – viss ir tavā ziņā, dodies un iepazīsti!

first-date-questionswow-date

5) Neuztraucies, Tu vari būt laimīgs/-a

Vai atceries visus tos laikietilpīgos strīdus? Visas negulētās naktis, kurās to vien spēji darīt, kā domāt par savas otrās pusītes rīcību? Tas viss iztukšoja Tavas enerģijas rezerves un neļāva gulēt, taču nu tas reiz ir galā. Aplis ir noslēdzies, un mēs nonākam pie pirmā iemesla – Tu nebiji laimīgs/-a. Tagad tev ir iemesls tādam/-ai būt, Tavā priekšā ir neierobežotas iespējas, un Tev ir tas gods izvēlēties labāko no tām. Neiesaisties toksiskās attiecībās – tā būs vislabākā izvēle, jo dzīve jau tāpat ir gana grūta, tāpēc izvēlies dzīvot laimīgi!

Leave a Comment