5 labākās dāvanas laimei un veiksmei

Pakavs. Pakavs vienmēr ir uzskatīts par laimes un veiksmes simbolu. Cilvēki izmantoja pakavu kā aizsardzību pret nešķīstiem spēkiem un ļaunajiem gariem. Tagad šis priekšmets ir parasts mājas rotājums, taču, neskatoties uz to, tas nav zaudējis savu enerģētisko spēku. Kādam var šķist, ka šī dāvana nenes nekādu labumu, bet patiesībā tā nav. Šī dekorācija var atbrīvot māju no negatīvisma, kā arī piesaistīt laimi un veiksmi. Lai mājinieki nekad nejustu vajadzību pēc naudas, pakavu nepieciešams pakārt ar kājām uz augšu. Tam vajadzētu būt bļodiņai, kurā uzkrāsies naudas enerģija.

Lasi arī: Natālija Vorotņikova: kādu enerģiju jūsu kaķis ienes mājā?

Lasi arī: Zem kādām zvaigznēm dzimst paši grēcīgākie cilvēki, šīm zvaigžņu zīmēm paredzēta vieta ellē

Mājas gariņš. Mazs salmu mājas gariņš būs brīnišķīga mājas iekārtošanas dāvana. Senatnē tika uzskatīts, ka mājas gariņš pasargā māju gan no ļaunajiem gariem, gan no ļaunajiem cilvēkiem, kuri vēlas kaitēt mājsaimniecībai. Turklāt mājas gariņš spēj ienest mājā laimi un harmoniju, kā rezultātā mājas iedzīvotājiem konfliktos būs daudz retāk. Iesaki dāvanas saņēmējam novietot mājas gariņš stūrī pie ārdurvīm vai augstākajā plauktā, lai visa mājvieta būtu zem viņa skatiena.

Eņģelis. Pēdējā laikā daudz biežāk eņģeļu figūriņas sāka pasniegt kā dāvanas. Tas nav pārsteidzoši, jo pat viņu izskats mūsos pamodina vislabvēlīgākās un spilgtākās jūtas. Šāda dāvana var kļūt par īstu aizsargājošu talismanu, kas pasargās tā īpašnieku no neveiksmēm un negatīvisma . Eņģeļa tēlam vienmēr ir bijušas tikai pozitīvas asociācijas, tāpēc šāda dāvana var piesaistīt to, ko vēlaties. Nav ieteicams dāvināt krāsainus eņģeļus, šādas dāvanas enerģija būs vājāka, kas nozīmē, ka uzdāvinātā lieta kļūs par parastu mājas rotājumu. Ja vēlaties, lai dāvana saņēmējam sagādā laimi un veiksmi, dodiet priekšroku baltam eņģelim.

Loterijas biļetes. Daudziem cilvēkiem šāda dāvana var šķist bezjēdzīga, jo iespēja loterijā laimēt lielu naudas summu ir visai maza. Tomēr šādas dāvanas galvenā nozīme nav uzvarēt un pārbaudīt likteni, bet gan fakts, ka tā spēj piesaistīt bagātību un veiksmi. Pat ja jūsu mīļie nav loterijas spēļu cienītāji, jūsu dāvana viņiem var šķist ļoti neparasta un pat oriģināla. Savāc loterijas biļešu pušķi un pasniedz to saņēmējam, un ticiet man, viņa reakcija jūs patīkami pārsteigs.

Mūsu senču gudrība ir vairākkārt palīdzējusi mums pasargāt sevi no negatīvisma un izvairīties no nepatikšanām. Dažreiz pat parasta dāvana, kas dāvināta no visas sirds, bet izvēlēta nepareizi, var nodarīt ļaunumu jums un jūsu mīļajiem. Balstoties uz zīmēm un māņticību, mums izdevās noskaidrot, ka dažu dāvanu pieņemšana ir stingri aizliegta.

Leave a Comment