5 lietas, kas atņem jums enerģiju un spēku

Daudzas lietas mūsu mājā rada patīkamas atmiņas, un no tiem atbrīvoties nav tik vienkārši. Tomēr daži no viņiem atņem svarīgu enerģiju un liek mums just nespēku, tāpēc ir stingri aizliegts tos turēt mājās.

Cilvēks var piesaistīties pie lietas ne mazāk kā pie cilvēkiem. Nav brīnums, ka tas notiek, jo katram mūsu namam ir sava vēsture un tas ir cieši saistīts ar mūsu dzīvi. Dažreiz, esot mājās, mēs sākam izjust nogurumu un diskomfortu, bet nevar saprast iemeslu. Ļoti bieži Vese***as stāvokļa pasliktināšanās notiek dažu objektu negatīvās ietekmes dēļ. Fakts ir tāds, ka katrai lietai ir noteikta enerģija, un, ja tā ir negatīva, tā ietekme uz mums būs līdzīga. Psihologi un eksperti bioenerģijas jomā apgalvo, ka dažas lietas ne tikai ietekmē mūsu veselību, bet arī aplaupa mūs no vitalitātes. Lai izvairītos no negatīvām sekām – jums pēc iespējas ātrāk jāatbrīvojas no tām.

Lasīt arī: Kā attīstīt ekstrasensorās spējas

Kādas lietas atņem mūsu spēku un dzīvotspēju

Dažas lietas mūsu mājā ir sava veida talismani. Viņi piesaista laimi un veiksmi, un spēj radīt harmonisku atmosfēru. Tomēr dažiem objektiem ir pretējs efekts. Viņiem ir negatīva enerģija, kas iznīcina jūsu mājas enerģētisko sfēru un izraisa daudz problēmu. Pirmkārt, zaudējat spēku un enerģiju mājsaimniecībai, jo jūs varat sajust produktivitātes vājumu un kritumu. Nekavējoties likvidējiet lietas-vampīrus, lai novērstu kaitīgu seku rašanos.

Trauki. Protams, ne visi trauki ir negatīvas enerģijas avots, bet pat mazākās mikroplaisas iznīcina enerģiju. Tāpēc ir aizliegts ēst no apdauzīta šķīvja vai dzert no apdauzītām krūzēm. Bojāti trauki var pārtraukt pārtikas enerģiju vai pat padarīt to negatīvu. Tas attiecas ne tikai uz traukiem, kurus jūs lietojat katru dienu, bet arī uz vecajiem traukiem, ko izmanto kā dekorācijas mājās. Pat ja viņu izskats joprojām ir skaists, tas nenozīmē, ka viņiem ir tāda pati pozitīva enerģija kā iepriekš. Jo vecāka ir lieta, jo negatīvāka ir tās ietekme uz enerģiju uz cilvēkiem, kas nozīmē, ka drīz jūs varēsiet sajust tās ietekmi uz sevi. Tāpat nav ieteicams glabāt netīrus traukus jūsu mājā ilgu laiku: nemazgāto trauku kalni izlietnē ne tikai raksturo jūs kā nepatīkamu īpašnieku, bet arī atņem jūsu dzīvības spēku.

Mirušo dzīvnieku ragi un galvas. Ja agrāk medības bija izdzīvošanas veids, tagad šāda veida nodarbošanās tiek uzskatīta par parastu hobiju. Kaismīgi mednieki joprojām nepalaiž garām iespēju doties uz mežu un iegūt vērtīgu trofeju, tāpēc ar dzīvnieku ragiem un galvām tiek bieži dekorētas mājas sienas. Tomēr maz zina par šādu rotājumu kaitīgo ietekmi. Viņiem ir “mirusi” enerģija, un tie spēj ne tikai iznīcināt jūsu mājas bioenerģiju, bet arī liegt tev enerģiju, kā arī piesaistīt daudz neveiksmju. Lai izvairītos no tā, nekad nedekorējiet savu māju ar šādiem priekšmetiem un, lai uzlabotu mājas enerģētiku, adoptējiet četrkājainu draugu un neaizmirstiet par to rūpēties.

Naži. Šis rīks ir atrodams katrā mājā, bet pat tas pieder pie vampīru lietu skaita. Naži var uzkrāt negatīvu enerģiju un radīt problēmas un neveiksmes mājās. Saskaņā ar cilvēku piezīmi, atstājot nazi uz ēdamgalda, jūs riskējat ievilkt mājoklī nešķīstos spēkus, kas paliks tur ilgu laiku un traucēs visu mājsaimniecības locekļu mieru. Lai izvairītos no negatīvās nažu ietekmes, jums nav nepieciešams atbrīvoties no tiem: vienkārši neaizmirstiet tos noņemt no redzamas vietas skapī vai virtuves kastē. Ja naža rokturis pēkšņi salūzis, nekavējoties aprociet to prom no savas mājas. Tādējādi jūs noņemsiet problēmas no sevis un jūsu mīļajiem.

Lasīt arī: Mīlestības horoskops nedēļai: 19. -25.marts – iespējamas grandiozas pārmaiņas

Ģipša figūriņas un statujas. Katrā mājā ir vismaz viena šāda statuetes, bet vai šāds ornaments ir nekaitīgs? Tiek uzskatīts, ka cilvēku enerģiju visvairāk ietekmē dzīvnieku ģipša figūras. Neskatoties uz to nelielo izmēru, tās var iznīcināt jūsu mājas enerģētisko vidi un liegt mājsaimniecībai spēku un pārliecību. Tām ir arī izklaidējošs efekts. Tas nozīmē, ka jūs nespēsiet koncentrēties uz svarīgām lietām un biežāk paliksiet ilūziju pasaulē. Ja jūs saņemat ģipša figūriņu kā dāvanu, ietiniet to baltajā audumā un ievietojiet skapī. Ja tā patiešām patīk jums kā dekora gabals, mēģiniet sakārtot atpūtas telpā, dzīvojamā istabā, bet ne guļamistabā vai netālu no darba vietas.

Mazie sāls trauciņi. Šajā gadījumā tas nav par pašu priekšmetu, bet par tā izmēru. Ja jūsu mājā ir mazs sāls trauciņš, tad jūs, iespējams, pamanījāt vairāk nekā vienu reizi, ka sāls uzkrājas tās stūros vai pat izbirst no tā. Tomēr šāds nelaimes gadījums var kaitēt visām mājsaimniecībām. Kā jūs zināt, ka ir daudzi ticējumi un māņticība par sāli, un svarīgākais no tiem ir saistīts ar izbērtu sāli. Šis rada draudus visiem mājas iedzīvotājiem, kā arī atņem viņiem veselību un vitalitāti. Lai neriskētu, pērciet tikai lielus un ērtus sāls trauciņus.

 

Avots: dailyhoro.ru

Gunta Graudiņa

Leave a Comment