Kā attīstīt ekstrasensorās spējas

Daudzi no mums vēlētos iegūt ekstrasensorās spējas. Tas ir tik foršs – iemācies lasīt domas, intuitīvi meklēt objektus un justies kā reāliem ekstrasensiem. Faktiski šāds sapnis var ļoti labi kļūt par realitāti.

Jebkurai personai piedzimstot ir noteiktas spējas. Galvenais nav izslēgt sevi no tā un neiedzīt savas iespējas dziļi sevī. Mēs dzīvojam laikā, kad mazuļus mēs mācām būt reālistiem. Kopš bērnības vecāki ieskaidro to, kas ir labs un kas ir slikts. Izrādās, ka mēs dzīvojam un neapšaubāmies par mūsu spēku.

Lasīt arī: Kā attīstīt intuīciju: 3 vienkārši vingrinājumi katrai dienai

Pat ja tagad jūs sevī nejūtat īpašu dāvanu un nezināt neko neparastu, tas nenozīmē, ka jums to nav. Jebkura spēja var tikt attīstīta, un pats galvenais – šī vēlme.

Kā attīstīt intuīciju

Pirmkārt, jums jāiemācās klausīties savu apziņu, jo tā palielina zemapziņas izjūtu. Tā ir atbildīga par sesto sajūtu. Pat tikai mācoties uzklausīt savas jūtas, jūs varat izvairīties no daudzām negatīvām situācijām, un tas būs pašizaugsmes sākums.

Sāciet veikt vingrinājumus, lai apmācītu atmiņu un izturētu gribu. Visi ekstrasensi ir spēcīgi cilvēki, un, lai atklātu sev labākās īpašības, jāievēro viņu piemērs. Pierakstiet savus sapņus – dažreiz tajos ir informācija par nākotni, ko mēs intuitīvi jūtam, bet smadzenes to filtrē kā ikdienas rūpes. Šādi vienkārši veidi palīdzēs jums labāk prognozēt dzīves apstākļus un iemācīties atšifrēt sapņus.

Lasīt arī: Meditācija “Labirints” – visiem, kas meklē risinājumu vai atrodas strupceļā

Meditācijas izmantošana

Izveidojot garu, neaizmirsti par ķermeni. Tas ir ar ķermeni, kuru mēs dažreiz jūtam, kad kaut kas noiet greizi: tas pats “atdzisušais” no nepatīkama, smaga skatiena ir tieši pierādījums.

Ja jūs nezināt, ko jūs spējat, sāciet ar vienkāršām meditācijām. Meditācija ļauj mums atpūsties fiziskā līmenī un redzēt realitāti no cita viedokļa. Meditācijas stāvoklī var sasniegt ne tikai relaksāciju. Jūs varat arī izteikt vēlmes, justies daudz labāk Sli**bas brīdī. Meditācijas praksē informācija par jūsu spējām un nākotnes darbībām var nonākt pie jums.

Nav konkrētas norādes par to, kāda meditācija ir jāizmanto. Jūs varat izvēlēties tādu praksi, kas jums patīk, atkarībā no ķermeņa sajūtām. Strādājot ar čakrām un veidojot tās, jūs arī palīdzat attīstīt savas spējas. Papildus tam, ka čakras labvēlīgi ietekmē personas fizisko ķermeni, tās strādā, lai sasniegtu to, ko vēlas.

Katrs enerģijas centrs ir atbildīgs par noteiktām cilvēka un dzīves sfēras īpašībām. Ja vēlaties veidot intuīciju, iemācīties lasīt domas un sajust cilvēku noskaņojumu, jums vajadzētu attīstīt sesto un septīto čakru. Bet visam ir jābūt harmonijai, tāpēc neaizmirstiet par pārējām piecām sastāvdaļām. Daudzi apvieno čakru un meditācijas attīstību, tādējādi uzlabojot efektu.

Izstrādājot savas ekstrasensorās spējas, ir nepieciešams atcerēties, ka Augstākie spēki vēro jūs un pieredzes spēku un mērķtiecību. Un ja jūsu garīgajā ceļā sastopaties ar šķērsli, neuzskatiet to kā zīmi “apstāties”. Tātad Visums pārbauda tevi, un, ja tu ej līdz galam, tu iegūsti to, ko tu gribi.

 

 

Avots: dailyhoro.ru

Gunta Graudiņa

Leave a Comment