5 lietas, kas jāpaveic pirms meklēt īsto un vienīgo. Noteikti ņem vērā – #3!

1. Jāpiedod
Visiem dzīvē ir bijušas savas drāmas, un līdz zināmam dzīves brīdim aiz muguras palikušas nelaimīgas mīlestības, salauztas sirds un noraidījuma pieredze.

Piedodiet saviem bijušajiem mīļotajiem, jo viņi kā akmeņi nospiež jūsu sirdi un neļauj jums pacelties spārnos. Nav iespējams sākt jaunas attiecības ar citu cilvēku un būvēt tās saprātīgi, ja jūsu sirdī viss sāk vārīties jau tikai no tā, ka tiek pieminēts bijušā partnera vārds.

2. Jāiemīl sevi
Ļoti bieži mēs attiecībās meklējam glābiņu paši no savām problēmām. Pašapliecināmies, lai mazinātu nepārliecinātību par sevi, apprecamies, lai nepaliktu vientuļi, ceram, ka mūsu partneris izmainīs visu un mūs pašus piedevām.

Taču – lai satiktu Pigmalionu, pašai jābūt Galatejai. Attiecības, kurās mēs gaidām, lai glābtu mūs, pēc savas dabas ir egoistiskas un neveselīgas.

3. Jānomierinās
Šis punkts bieži attiecas uz jaunām sievietēm. Viņas it kā tur rokās transparentu ar saukli “Es gribu apprecēties iespējami ātrāk”. Atcerieties – sapņi piepildās, ka mēs tos palaižam vaļā, bet tad, kad par katru cenu, sažņaugtām dūrēm, mēģinām panākt sapņu īstenošanos, tie mirst.

4. Jāiemācās rūpēties
Lai iepazītu mīlestību, ir jāapgūst došanas māksla. Nevajag klusībā gaidīt un domāt – es tev tagad dodu, bet pēc tam dosi man tu. Dabas likumi darbojas nepielūdzami – jo vairāk mēs mīlam apkārtējos un rūpējamies par viņiem, jo vairāk mīlestības saņemam pretī.

5. Iekšēji jānobriest
Iekšējais briedums ir interesantākais un svarīgākais punkts. Lieta tāda, ka cilvēkiem, kas nav nobrieduši, ir salauzti visi dzīves kompasi – viņi neprot patstāvīgi pieņemt lēmumus un veikt apzinātu izvēli. Tikai nosakot dzīvē prioritātes un pārvērtējot vērtības, var sākt runāt par nopietnu attiecību veidošanu.

Avots: “you-journal.ru”

COMMENTS

Leave a Comment