Saules pāreja uz Auna zīmi 21. martā: jauna astroloģiskā gada sākums

Nedēļas vidu iezīmēs jauna astroloģiskā gada sākumu. Ceturtdien, 21. martā, Saule ieradīsies Auna zīmē, radot enerģijas vilni un pārmaiņas dzīvē. Lai pareizi satiktos ar jauno gadu, izmantojiet astrologu padomus, kas palīdzēs kontrolēt visu.

Jauns astroloģiskais gads – cerības un atjaunošanas laiks. 2019. gada 21. marts ir arī diena, kad sākas ekvinokcija un simbolizē pēdējo sezonas maiņu. Marta beigās Saules pāreja uz Auna zīmi noteikti radīs ilgi gaidīto pārmaiņu vēju: dzīve mainīsies uz labo pusi un spīdēs spilgtas krāsās.

LASI ARĪ: 10 lietas, kas jāatstāj pagātnē un jāsāk no jauna

Jauns astroloģiskais gads 2019. gadā

Ilgi gaidītā Saules pāreja no Zivju zīmes uz Auna zīmi notiks 2019. gada 21. martā. Tajā pašā dienā, sākot ar Auna vadību, sāksies jauns astroloģiskais gads – Zodiaka zīmes spēcīgākā enerģija.

Saule 21. martā ieies Aunā, un paliks tur līdz 20. aprīlim, kas dos mums mēnesi, kas ir ideāli piemērots jaunu projektu uzsākšanai, apmācībai, ceļošanai, svarīgu dokumentu parakstīšanai, lieliem pirkumiem, pašattīstībai un kardinālu izmaiņu ieviešanai. Labās ziņas nebeidzas: jūs varat visu gadu mainīt savu dzīvi uz labāko, jo jums būs spēcīgs atbalsts no mūsu rīcībā esošajām zvaigznēm.

Šai dienai būs īpaša enerģija: papildus Saules pārejai uz Auna zvaigznāju, pilnmēness gaida mūs – ideāls laiks, lai šķirots ar novecojušo, destruktīvo, neefektīvo dzīvi. Faktiskais dienas temats būs atbrīvoties no vīrusu programmām un sliktiem ieradumiem. Astrologi un eksperti iesaka jums strādāt pie sevis un prāta: garīgās prakses palīdzēs jums atvadīties no pagātnes, atjaunināt savu enerģiju un sākt jaunu dzīvi.

Kā sagaidīt jauno astroloģisko gadu

Tiek uzskatīts, ka tas, kā jūs atbilstat jaunajam astroloģiskajam gadam, nosaka visu gadu. Tāpēc, lai nevilktu sev līdzi neveiksmes, jāizmanto speciālistu ieteikumi.

LASI ARĪ: Kā tikt galā ar stresa sekām

Saules pāreja uz Aunu iezīmēs jaunu dzīvi, izmēģinājumu pārvarēšanu, jauna attīstības cikla sākumu. Neparko nav jāuztraucas: visspēcīgākās un ambiciozākās zīmes enerģija ļaus jums ieiet jaunā personīgās un garīgās attīstības posmā, ir svarīgi neiebilst pret pārmaiņām un nepadoties dzīves plūsmai.

Šajā dienā astrologi un bioenerģijas speciālisti iesaka jums pieņemt svarīgus lēmumus par sevi, izvirzīt ambiciozus mērķus, pārorientēt prioritātes, plānot svarīgāko biznesu un atbrīvoties no visa, kas neļauj jums dzīvot pilnvērtīgā un bagātīgā dzīvē. Ir svarīgi veikt vairākus mazus, bet stingrus soļus virzībā uz paredzēto mērķi.

Ceturtdiena, 21. marts ir labākā plānošanas un jaunu pirmsākumu diena. Jebkurā dzīves jomā jūs varat atvērt jaunu nodaļu. Impulss, ko noteiks saulainais Auns, virzīsies uz darbību. Būs spēki jebkuras grandiozās idejas īstenošanai, kas kļūs par sava veida atspērienu jaunā dzīvē.

avots: esotericblog

Leave a Comment