5 vienkārši soļi, lai tu piesaistītu savā dzīvē radniecīgu dvēseli

Jūs, iespējams, esat dzirdējuši, ka mums visiem ir dvēseles draugi, un cik brīnišķīgi tas ir būt beidzot kopā ar viņiem. Bet jūsu patiesais dvēseles draugs šķiet vēl nedomā uzrasties.

Visticamāk, starp jums un jūsu otru pusi ir šķērslis. Varbūt tas ir kāds cits cilvēks, bet varbūt šis šķērslis esat pats jūs. Bet vairumā gadījumu, ja cilvēks meklē atbildi, kāpēc dvēseles draugs neparādās tavā dzīvē, vainojams viņš pats.

LASI ARĪ: Kā mainīt savu dzīvi ar domas spēku

Varbūt jums ir nepieciešams veikt iekšēju darbu. Šeit ir 5 soļi, lai palīdzētu jums piesaistīt savu dvēseles draugu savai dzīvei.

1. Atlaidiet visu, kas jūs tur pagātnē.

Ja jūs joprojām turaties pie aizvainojumiem vai laimīgiem mirkļiem, kas esat pieredzējuši ar kādu agrāk, ļaujiet viņiem iet.

Jums ir grūti virzīties tālāk, ja jūtat sajūtu par pagātni. Jūs nevarēsiet pieņemt jaunas iespējas un idejas, jo pagātne ir mākonis prātā. Lai to apturētu, ir nepieciešams atlaist vai pieņemt savu pagātni.

Lai piesaistītu dvēseles draugu savā dzīvē, jums jābūt brīvam no pagātnes bagāžas.

2. Dziediniet sirdi no garīgajām brūcēm.

Ir grūti cerēt, ka jūs varēsiet iesaistīties jaunās attiecībās, ja jūs joprojām piedzīvojat garīgas ciešanas. Ar pagātnes neatrisinātām problēmām, visticamāk, jūs nevarēsiet parādīties jūsu potenciālajai otrajai pusei kā pilnīga persona.

Paskaties uz traumu bez izmisuma un bailēm. Veiciet visu iespējamo, lai to dziedinātu. Aprakstiet savas slēptās emocijas dienasgrāmatā vai runājiet par tām ar psihologu. Pieņemiet savas emocijas, sajūtiet tās un atbrīvojiet. Tādā veidā jūs varat tīrīt sirdi.

Jums ir jābūt emocionāli tīriem, lai izstarotu vibrācijas, kas piesaistīs jūsu dvēseles draugu!

3. Centieties būt par savu labāko versiju.

Nav svarīgi, vai jums ir trūkumi vai slikts temperaments, bet kādas darbības jūs veicat, lai kļūtu par savu labāko versiju.

Pat ja jūs jūtaties kā pietiekami labs cilvēks, vēlme kļūt par labāku un labāku katru dienu saglabās jums labu formu un radīs kaislību jūsu dzīvē.

Centieties, izveidot vietu, kur sevi uzlabot. Labot sev, kas ir jālabo, jo jūsu partnerim nav pienākuma padarīt jūs labāku.

LASI ARĪ: Saules pāreja uz Auna zīmi 21. martā: jauna astroloģiskā gada sākums

Centieties būt laipni, mierīgi, godīgi un uzlabot sevi tādā veidā, lai būtu pievilcīgs pareizajai personai.

4. Padariet savas vajadzības par prioritāti.

Sāciet labāk rūpēties par sevi. Nodarbojieties ar sportu, ēdiet veselīgu pārtiku, izveidojiet veselīgas robežas, kas ļaus jums aizsargāt savu enerģiju, vienlaikus neparādot necieņu pret citiem.

Pārliecinieties, ka jums ir laiks sev, laiks atpūtai, kad jūtaties noguris. Dariet to, kas padara jūs laimīgus, dariet to, kas jūs iedvesmo. Uzziniet, ko vēlas jūsu sirds.

Jums ir jābūt pašpietiekamai personai, lai dzīvotu vēlamo dzīvi. Un kļūtu pievilcīgi jūsu otrajai pusei!

5. Vibrēt ar augstu frekvenci.

Negatīvas emocijas, cinisms, dusmas un viegla uzliesmojamība samazina vibrāciju biežumu. Tas savukārt piesaista cilvēkus, kas vibrē tajā pašā zemas frekvences līmenī. Pielieciet spēku un sāciet vibrāciju izstarošanu augstākā līmenī. Centieties darīt to, kas padara jūs laimīgu un mierīgu.

Jūs sākat vibrēt savā augstākajā līmenī, kad esat aizmirsis savu ego. Labākais veids, kā to izdarīt, ir sekot savam mērķim, ieskauj sevi ar pozitīviem cilvēkiem, kas iedvesmos jūs būt par sevi un darīt to, kas jums patīk. Jums ir jāizstaro patiesa gaisma, ko jutīs jūsu dvēsele.

Vēl viena svarīga lieta! Tā kā jūs vēlaties piesaistīt savu dvēseles draugu, kļūstiet par personu, kuru vēlaties atrast sev.

Nosakiet visas īpašības, kuras vēlaties redzēt savā ideālajā partnerī, un attīstiet tās sevī.

Nosakiet mērķi: kļūt par tiem, kurus jūs paši vēlaties satikt, un ar kuriem vēlaties pavadīt visu pārējo savu dzīvi.

avots: esotericblog

Leave a Comment