5 Lietas, kuras tev vajag atrast vasaras izpārdošanā

Vasaras karstajā saulē kūst ne tikai saldējums, bet arī cenas veikalos. Tāpēc šis ir īstais laiks atsvaidzinātu skapja saturu, iegādāties sen kāroto, vai arī nodrošināties ar klasiskām precēm nākamajai vasaras sezonai. Sadarbībā ar t/c Domina Shopping, stiliste un modes blogere Liene Stūraine stāsta, ko vislabāk iegādāties izpārdošanas laikā.

Garderobes klasiskās sastāvdaļas

Neatkarīgi no gadalaika, vienmēr modē būs klasika: baltas blūzes, zīmuļsvārki, bītlenes, žaketes, klasiskie bikšu kostīmi, kašmira un zīda džemperi, klasiska piegriezuma kleitas, trenči. Kvalitatīvs klasiska stila apģērbs ļaus justies eleganti ikvienā dzīves brīdī, gan saviesīgā pasākumā, gan ikdienas gaitās.

Aksesuāri

Tie nekad nevar būt par daudz, jo palīdz ne tikai izcelties pūļa vidū, bet arī atsvaidzina vienu apģērba komplektu, ļaujot to vilkt atkārtoti. Svarīgi, lai ikdienas tēls tiek papildināts ar kvalitatīviem aksesuāriem, tāpēc izpārdošana ir īstais laiks, lai tos iegādātos par izdevīgāku cenu. Papildini savu garderobi ar apaviem, jostām, lakatiem, somām vai jaunu maku. Atlaižu laikā noteikti neaizmirsti iegriezties apakšveļas veikalos. Gan aksesuāri, gan apakšveļa ir tās preces, kuras ir nepieciešamas visa gada garumā, tāpēc to iegāde izpārdošanu laikā ir izdevīga.

Jaunas džinsa bikses

Džinsi ir viens no visuniversālākajiem apģērba gabaliem, ko iespējams kombinēt dažnedažādos veidos. Džinsa lietojums ir tik attīstīts, ka to var valkāt gan ikdienā, gan svētku dienās. Džinsa bikšu veidi ir dažādi – šauri, taisni, plati, “boyfriend” tipa vai arī “mommy jeans”. Tik aktuālais džinss ir sastopams arī jakās, vestēs, kreklos, un pat kā papildinājums citu audumu apģērbos. Drēbes no džinsa ir ērtas un nekad neiziet no modes, tāpēc apstāties pie izpārdošanas plauktiem, kuros tas ir – būs vērts!

Ziemas apģērbi

Kā vēsta latviešu paruna – rati jākaļ ziemā, ragavas – vasarā. Šis ir lielisks laiks, lai atsvaidzinātu savu ziemas sezonas garderobi – džemperi, virsjakas, zābaki un viss cits, kas ziemā sildīs un spēs radīt komforta sajūtu. Lai arī vasarā par to negribas domāt, jo saule lutina un temperatūra aiz loga ir patīkama, ziemas apģērbu iegāde vasarā ir daudz izdevīgāka kā rudens un ziemas sezonā.

Preces mājai un dārzam

Izpārdošanu laiks ir piemērots, lai atsvaidzinātu arī mājokļa interjeru. Priecāties par dārzā paveikto – uzziedējušām puķēm, putnu čalām un siltiem vakariem, – skan labi, taču vēl labāk šo visu būtu baudīt jaunās un ērtās dārza mēbelēs! Tās ne tikai ļauj izbaudīt ērtu atpūtu, bet arī papildina dārza interjeru. Ja šajā vasarā vairs ne, tad nākamajā noteikti noderēs jauni dārza interjera priekšmeti.

Par t/c Domina Shopping

T/c Domina Shopping ir viens no lielākajiem tirdzniecības centriem Rīgā un Latvijā, kas saviem apmeklētājiem sniedz plašas un ērtas iepirkšanās iespējas vairāk nekā 170 tirdzniecības vietās. Pēc 2017. gada pavasarī uzsāktā pārmaiņu procesa, nomnieku klāstam pievienojušies jauni pasaulslaveni un iemīļoti zīmoli, kas visplašākajā izvēlē piedāvā apavus un bērnu preces, rotaslietas, sporta preces, mājlietas un interjera priekšmetus. Tāpat ir pieejams ievērojams restorānu un kafejnīcu klāsts, skaistumkopšanas salons, fitnesa centrs ar mūsdienīgu SPA zonu, kā arī dažādi sadzīves pakalpojumi – pasts, banku filiāles, ķīmiskā tīrītava, apģērbu un apavu šūšanas un labošanas darbnīcas, atslēgu serviss, kā arī jaunā koncepta Maxima XXX pārtikas lielveikals. Iepirkšanās jaunajā Domina Shopping ir kļuvusi daudz ērtāka, daudzveidīgāka un pieejamāka, piedāvājot visu ikdienā nepieciešamo.

Domina Shopping īpašnieks un pārvaldnieks kopš 2016. gada jūlija ir SIA EfTEN DOMINA. Tirdzniecības centrs atrodas Ieriķu ielā 3, starp divām Rīgas galvenajām satiksmes maģistrālēm – Čaka un Brīvības ielu.

Plašāku informāciju par tirdzniecības centru meklējiet mājas lapā www.domina-shopping.lv, kā arī sociālajos tīklos Facebook, Instagram un Twitter.

Leave a Comment