7 lietas, kas jātur noslēpumā, saskaņā ar hindu filozofiju

Ir vairākas tēmas, kas saskaņā ar hinduismu jātur slepenībā, un nevis tāpēc, ka tie ir apkaunojoši, vai kaut kas tamlīdzīgs, bet vienkārši tāpēc, ka mums ir nepieciešams tikai zināt par to!

1. Neuzspiediet savas garīgās zināšanas citiem

Mūsu garīgās zināšanas ir mūsu īpašums. Neviens neredz pasauli kā mēs. Dažreiz mūsu brauciens nedaudz atšķiras no citu brauciena, un tas ir normāli. Jums ir jādalās ar savām garīgajām zināšanām ar tiem, kas to vēlas, jums nav to jādara piespiedu kārtā.

Lasi arī: Mīli sevi un padari sevi daudz harmoniskāku

2. Nerunājiet par saviem projektiem, plāniem

Nenolieciet sevi situācijā, kurā kāds cits var nokļūt tev priekšā un paņemt no tevis visu slavu. Dažreiz labāk ir kaut ko izdarīt, un tad jau par to visu pastāstīt.

3. Nedalieties ar savu vēsturi ar svešiniekiem

Mums visiem ir sava vēsture. Tā ir mūsu patiesība un mūsu dvēseles daļa. Mēs nedrīkstam ar to dalīties ar visiem, ar kuriem mēs saskaramies.

4. Nepiedalieties tenkās

Mēs nedrīkstam runāt par citiem cilvēkiem, jo ​​īpaši negatīvā gaismā. Tas tikai piesaista negatīvo enerģiju mūsu dzīvē, un tas ilgtermiņā nenozīmē nevienu labumu. Visam tam nav nekādas nozīmes. Mēs esam virs tā.

Lasi arī: 6 frāzes, kas izraisa nelaimes un neveiksmes

5. Nerunājiet par padarītiem perfekti labiem darbiem

Kad jūs darāt kaut ko labu, nelielieties par to. Ja jūs darāt kaut ko labu bez patiesiem nodomiem vai ar sirdi, labāk nedarīt to vispār. Labiem darbiem ir jāpaliek aizkulisē.

6. Nestāstiet par savām problēmām visai pasaulei.

Nevajag pārāk atvērties, kad rodas jautājums par savām problēmām. Protams, runāšana ar ģimeni un tuviem draugiem ir laba, bet jums nav jābūt tikpat atvērtiem sabiedrībā kā daži cilvēki. Jo mazāk jūs kopīgojiet ar pasauli, jo mazāk viņi var izmantot pret jums.

7. Nesniedziet informāciju par savu seksuālo dzīvi.

Nevilcinieties runāt par jebkādām problēmām ar savu partneri, bet nestāstiet visiem saviem draugiem par problēmām, kas jums ir. Cieniet to, ar kuru jūs esat attiecībās.

Avots

Leave a Comment