5 neparasti fakti par katru zvaigžņu zīmi: daudziem sakrīt! Kā ar tevi?

Lauva

1. fakts: Lauva ir spilgtākais zvaigžņu pārstāvis. Autoritatīvs raksturs, kas nes savu iekšējo gaismu pasaulē. Viņš ir labs organizators, pašpārliecināts, talantīgs, lepns. Tas izceļas ar enerģisku enerģiju un milzīgu radošo potenciālu.
2. fakts: iedvesmo cilvēkus. Lauva lieliski jūtas starp cilvēkiem, nebaidās būt viņš pats un piesaistīt uzmanību. Šī ir publiska persona, kas iedvesmo citus ar savu klātbūtni vien.
3. fakts: sirsnīgs un godīgs it visā. Reizēm Lauva uzvedas ļoti skarbi un dramatiski, taču visas viņa darbības un vārdi nāk no viņa dvēseles dziļumiem. Viņš ir tāds, kāds viņš ir, un necenšas slēpties aiz maskas.
4. fakts: zina, kā sevi pasniegt. Lauva vienmēr ir uzmanības centrā, jo uz viņu ir interesanti skatīties. Viņa talanti, harizma un šarms pulcē ap sevi milzīgu skaitu fanu.
5. fakts: mēdza rīkoties un uzvarēt. Viņš negaida – iet un ņem to, ko uzskata par sevis cienīgu.

Jaunava

1. fakts: elastīga un nepastāvīga zīme. Jaunava viegli pārcieš grūtības un pārmaiņas, taču diez vai spēj sakārtot savu dzīvi. Mēdz tērēt pārāk daudz laika sīkumiem un detaļām, nekad netiekot pie galvenās lietas vai problēmas.
2. fakts: redz visu detalizēti. Jaunava it visā pamana pat mazākās nianses. Šīs īpašības dēļ viņš var koncentrēties uz trūkumiem un mēģināt uzlabot visu, arī sevi.
3. fakts: Jaunavu vidū lielākā daļa ir miljonāri un miljardieri. Tieši Jaunava prot rūpīgi apsvērt visas detaļas un pacietīgi iet uz panākumiem. Turklāt šis ir ļoti ekonomisks un pārdomāts cilvēks savos tēriņos.
4. fakts: dzīvo materiālajā pasaulē, aizmirstot par garīgo komponentu.Panākumi Jaunavai nāks, kad viņa atradīs līdzsvaru starp dzīves materiālo un garīgo daļu.
5. fakts: viņi var steigties pēc mīlestības uz pasaules galiem. Neskatoties uz savu pragmatismu, Jaunavas ir ļoti romantiskas dabas, gatavas atdot visu patiesas mīlestības vārdā.

Svari

1. fakts: lielisks stratēģis. Daudzi Svarus uztver kā mūžīgi šaubīgus cilvēkus. Faktiski Svari raiti tuvojas mērķa sasniegšanai, manevrējot un izpētot visas jautājuma puses. Tas palīdz izdarīt vienīgo pareizo izvēli .
2. fakts: divējāda daba. Svari rada maigu, burvīgu un neaizsargātu cilvēku iespaidu, taču tajā pašā laikā viņu iekšienē ir milzīgs spēks, kas viņus ved uz laimi.
3. fakts: Svari ir līderi starp gaisa zīmēm. Tie ir lieliski motivatori. Viņi zina, kā vadīt citus cilvēkus, iemācīt viņiem kaut ko jaunu, palīdzēt pārvarēt šķēršļus.
4. fakts: prot lasīt citu noskaņojumu.Attīstīta intuīcija un vērība ļauj Svariem atstāt labvēlīgu iespaidu un pielāgot citus cilvēkus sev piemērotiem. Taču Svari nekad neizmanto šo dāvanu savtīgiem mērķiem.
5. fakts: pēc zvaigžņu ekspertu domām, šī ir slinkākā zvaigžņu zīme. Svari bieži atliek lietas, nogaida līdz pēdējam brīdim, ilgi šūpojas un tikai tad ķeras pie lietas.

Skorpions

1 fakts: tas var būt gan uzticams, gan bīstams. Skorpions vienmēr atrodas jūtu un emociju ietekmē. Iekšā viņš karo ar sevi.
2. fakts: zina, ko grib. Nemaina savas domas, nerīkojas neapdomīgi. Katrs Skorpiona solis ir pārdomāts “no un līdz”. Viņu nav iespējams ietekmēt. Šī ir viena no spilgtākajām Zvaigžņu zīmēm, kas iet savu ceļu, nepievēršot uzmanību apkārtējo viedokļiem.
3. fakts: ļoti progresīvs. Skorpions seko apkārtējai pasaulei un vienmēr cenšas būt tendencē. Viņš ir atvērts jaunām lietām, viegli pieņem jaunas idejas un pats var radīt ko jaunu.
4. fakts: mīl atriebties. Skorpions ir ļoti bīstama zīme. Tomēr ir viens “bet”. Tas ir bīstams tikai tiem, kas to apzināti traucē vai kaitē.
5. fakts: tas ir vienkārši. Neskatoties uz savu slepenību, Skorpions dod priekšroku teikt patiesību. Jā, viņš slēpj savas domas un jūtas. Bet, ja viņš izsaka savu viedokli, viņš to dara bez melu piles.

Strēlnieks

1. fakts: vienmēr gatavs piedzīvojumiem. Strēlnieks vienā mirklī var atrauties, lai gūtu jaunu pieredzi. Šis ir rīcības cilvēks, kuram visa pasaule ir mājas.
2. fakts: soļi uz rīkles viņa bailēm. Šis ir cēls karotājs, bruņinieks, cīnītājs par taisnību. Strēlnieks ir gatavs aizstāvēt savas intereses un doties cīņā. Viņš ir drosmes un apņēmības pilns.
3. fakts: tam ir dabisks magnētisms . Šī ir ļoti spilgta, interesanta, spēcīgas gribas personība. Viņā ir tik daudz dzīvības, optimisma un mīlestības, ka viņš sniedz laimi citiem, neko pretī neprasot.
4. fakts: īsts draugs. Strēlnieks ir  ļoti laipns, sirsnīgs un empātisks cilvēks, kurš vienmēr atradīs ko mierināt un uzmundrināt.
5. fakts: nav iespējams strīdēties.Viņš prot aizstāvēties mutiski, un daži pretargumenti vienmēr ir paslēpti rezervē. Viņš diplomātiski un saprotami izskaidros savu nostāju, pamatos to ar faktiem un atrunās pretinieku no jebkā.

Lasi arī: Mīlestība un enerģija: 6 negaidīti iemesli mūsu neveiksmēm mīlas lietās

Lasi arī: Vecmāmiņa man pastāstīja kādos gadījumos var turēt kaktusu mājās un kādos labāk atteikties no tā

Mežāzis

1. fakts: zina, kā vadīt citus. Mežāzis ir spēcīga personība, un var būt grūti atvairīt viņa spiedienu.
2. fakts: neaizsargāts. Aiz ārējā miera un vienaldzības slēpjas ļoti smalka un jūtīga daba. Viņš uzkrāj aizvainojumu un bieži vien garīgi atgriežas savas dzīves grūtākajā dienā.
3. fakts: gatavs uz daudz, lai gūtu panākumus. Mežāzi vada ambīcijas, un viņa prasīguma un stingrības dēļ viņš bieži izsaka “teikumu” citiem cilvēkiem.
4. fakts: optimisms un mīlestība pret dzīvi Mežāzim nāk ar vecumu. Viņš vienmēr kāpj augšā, cenšoties iekarot vienu virsotni pēc otras, un tikai gadu gaitā Mežāzis pēkšņi saprot, ka dzīve var būt skaista tieši tāpat.
5. fakts: viņam ir apskaužama intuīcija.Uzticēties Mežāža padomiem vienmēr ir lieliska ideja. Galu galā viņam ir kustīgs prāts un tuvi draugos ar intuīciju, neticamā veidā paredzot nākotnes notikumus.

Ūdensvīrs

1. fakts: nemainīgs savos uzskatos un vēlmēs. Ūdensvīram nepatīk mainīt darba modeļus. Dažreiz viņam trūkst elastības, lai ātri pieņemtu pārmaiņas.
2. fakts: koncentrējies uz nākotni. Šis ir ļoti oriģināls zvaigžņu apļa pārstāvis, kurš nebaidās rīkoties provokatīvi un pārsteigt citus. Sapņainais Ūdensvīrs vienmēr gaida.
3. fakts: sāpīgi reaģē uz viņam adresētu kritiku. Ūdensvīrs ir atkarīgs no citu viedokļiem, un viņa neaizsargātības dēļ viņš kritiku bieži uztver kā traģēdiju.
4. fakts: pārāk sirsnīgs pret cilvēkiem. Ūdensvīrs ļoti baidās zaudēt tuviniekus. Lai uzturētu attiecības ar viņiem, lepnā Zīme darīs visu iespējamo.
5. fakts: bail no atbildības. Pastāvīgi šaubās par sevi, tāpēc darīs visu iespējamo, lai izvairītos no nevajadzīgas atbildības.

Zivis

1. fakts: viņi var paredzēt nākotni. Smalki jūtiet citu iekšējo stāvokli un iegūstiet tālredzības dāvanu. Zivis spēj redzēt sevi no ārpuses, kā arī analizēt pagātni un paredzēt nākotni.
2. fakts: nedaliet cilvēkus labajos un sliktajos. Zivis jūt līdzi un palīdz visiem bez izņēmuma, jo redz vispirms ar dvēseli. Viņi var sajust cita cilvēka sāpes un palīdzēt tās pārvarēt.
3. fakts: dzīvo īpašu dzīvi. Viņu dzīvē ir daudz atziņu un vientulības. Zivis bieži vien piedzīvo vientulību pūlī, jo neviens pasaulē nespēj tās pilnībā izprast.
4. fakts: viņi pastāvīgi saskaras ar izvēli. Lai gūtu panākumus, viņiem ir jāpeld pret straumi un jāpārvar neiedomājami šķēršļi.
5. fakts: viņiem ir milzīgs talants. Tikai Zivis spēj radīt kaut ko tik dvēselisku, ka tas iedvesmos citus. Viņi daudz zina par mākslu, jo uz dzīvi raugās ar mīlestības un līdzjūtības pilnu skatienu.

Visām Zvaigžņu zīmēm ir jāzina vairāk par sevi, lai viņu talanti un enerģija atrastu izeju biznesā. Sava potenciāla apzināšanās ir nepieciešama, lai nostiprinātos dzīvē un  gūtu panākumus.

Leave a Comment