5 neparasti fakti par katru zvaigžņu zīmi: daudziem sakrīt! Kā ar tevi?

Ikvienam ir apslēpts spēks, spējas un talanti. Tas ir iekšējais potenciāls, kas katru no mums padara īpašu. 5 fakti par dažādām zvaigžņu zīmēm liks tev viņās iemīlēties uz visiem laikiem.

Nav konkrētas atbildes uz jautājumu, kura Zvaigžņu zīme ir labākā. Izpētot zvaigžņu apļa pārstāvju raksturīgās iezīmes, varam ar pārliecību teikt, ka katrs no viņiem ir īpašs: katram ir kaut kas savs, unikāls un neatkārtojams. Šoreiz eksperti piedāvā uzzināt neparastus faktus par katru Zīmi.

Auns

1. fakts: laipnākā zīme. Zvaigznes apveltīja Aunu ar drosmi, atsaucību un patiesu sirsnību. Jā, dažreiz Auns var būt skarbs un agresīvs, taču viņš nevienam nevēlas ļaunu.
2. fakts: nemāk melot. Nav godīgākas un tiešākas Zīmes.
3. fakts: atkarīgs no cilvēkiem. Auns ir liels bērns, kurš pilnībā uzticas tiem, kurus mīl. Viņš cilvēkos saskata tikai labāko, attaisnojot viņu trūkumus.
4. fakts: Auns cīnās par taisnību. Viņš var būt nežēlīgs pret saviem ienaidniekiem, taču viņš nekad neaizvainos neaizsargātos.
5. fakts: kļūst par mīlestības ķīlnieku. Auns ir drosmīga zīme, kas nekad neizpaudīs savas vājās puses. Bet viņa galvenās bailes ir tikt maldinātam. Viņš vienmēr atver savu dvēseli mīļotajam cilvēkam, tāpēc viņa nodevība Aunam sāp līdz pat sirdij.

Vērsis

1. fakts: Vērsis ir viņu ieradumu ķīlnieks. Viņam ir ļoti grūti piedzīvot kādas izmaiņas dzīvē. Viņš novērtē noturību, komfortu un stabilitāti.
2. fakts: neticami spītīgs. Vērsis rada mierīga, maiga un nosvērta cilvēka iespaidu, taču iekšienē viņam piemīt milzīgs spēks, pateicoties kuram viņš “piepūdēs” ikvienu, kurš stāsies viņam ceļā.
3. fakts: var likt smieties ikvienam jebkurā vietā. Vērsis ir ļoti praktisks un nopietns, taču ne bez pašironijas. Starp šīs Zīmes pārstāvjiem ir daudz komēdijas žanra aktieru.
4. fakts: jūs varat viņam bez nosacījumiem uzticēties. Vērsim nepatīk melot, lai gan viņš zina, kā to izdarīt.
5. fakts: netiecas uz lielām virsotnēm.Viņš nestrādās kāda neapzināta, miglaina mērķa labā, pat ja zina, ka var to sasniegt. Viņam patīk ikdienišķākas un  patiesākas vēlmes.

Lasi arī: Mīlestība un enerģija: 6 negaidīti iemesli mūsu neveiksmēm mīlas lietās

Lasi arī: Vecmāmiņa man pastāstīja kādos gadījumos var turēt kaktusu mājās un kādos labāk atteikties no tā

Dvīņi

1. fakts: Dvīņi ir nemierīgākā, nenotveramākā, enerģiskākā un nepastāvīgākā zīme , kas padara to neticami interesantu ikvienam. Es gribu atrisināt šo mīklu katru dienu.
2 fakts: mīl vieglu naudu. Dvīņu vidū ir daudz šarlatānu un Krā***ku.
3. fakts: Viņš zina visu un tajā pašā laikā nezina neko. Dvīņi ātri uztver jaunu informāciju, bet diemžēl viņi nezina, kā to izmantot savā labā.
4 fakts: nemācās no kļūdām, un būtībā. Bieži vien Dvīņi cieš no savas nepastāvības, sapņojot beidzot apmesties un  atrast pareizo ceļu , nevis dzenoties pēc jauniem sapņiem un pieredzes. Bet katru reizi viss sākas no jauna.
5. fakts: nosliece uz atkarību.Savas nepastāvības dēļ viņš bieži kļūst par sliktu ieradumu ķīlnieku. Dvīņi ir orientēti uz pasauli un tieši tajā viņi meklē veidus, kā uzlabot savu dzīvi, aizmirstot, ka iekšā viņiem ir vesela zināšanu, gudrību un atbilžu krātuve.

Vēzis

1 fakts: neatrisinātākā un noslēpumainākā zīme. Vēzis ir neatrisināts noslēpums ne tikai tuviniekiem, bet arī zvaigžņu ekspertiem. Viņam ir princips: visu paturēt sevī. Tāpēc patiesās jūtas un to dziļums nav zināms visiem, izņemot pašu Vēzi.
2. fakts: Vēzis ir ļoti kustīgs, zinātkārs un atvērts visam jaunajam. Viņš dod priekšroku dažādībai, nevis rutīnai, tāpēc ir gatavs izpētīt šo pasauli un atklāt jaunas robežas.
3. fakts: Vēzis ir līderis ar lielo burtu. Viņš ir iniciators, kura mērķis ir vadīt cilvēkus, virzīt tos.
4. fakts: redz cilvēkus cauri. Ar spēcīgu intuīciju ļoti labi saskaras ar cilvēkiem. Viņš spēj saskatīt ikviena talantus, jūtas un nodomus un ir gatavs palīdzēt citiem, iesakot dzīves virzienu.
5. fakts: tiecas uz panākumiem, bet bieži neizdodas. Vēzis ir mērķtiecīgs, bet parasti zaudē reālu skatījumu uz dzīvi, ļaujoties sapņiem.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment