5 Zodiaka zīmes, kuras 2019. gada aprīlī būs vislaimīgākās!

Svari

Saskaņā ar astrologu prognozēm, 2019. gada aprīlī Venēra dos daudzas iespējas, pateicoties kurām viņi varēs uzlabot savu dzīvi. Turklāt Svariem vairs nebūs jāgaida īstais brīdis: viņi varēs tos paši veidot. Galvenais – domāt pozitīvā veidā, neļaujot trauksmei izjaukt paredzēto kursu. Tie, kas var pretoties drūmumam un nepacietībai, var būt gatavi brīnumam. Vēl viens svarīgs punkts: aprīlī Marss noņems no Svariem savu aplenkuma ietekmi. Svari kļūs aktīvāki, jutīsies iedvesmoti, un progress dos ilgi gaidīto laimi.

LASI ARĪ: Visveiksmīgākās un visneveiksmīgākās Zodiaka zīmes

Strēlnieks

Šomēnes planētas dod Strēlniekam zaļo gaismu. Jupiters ļaus riskēt, un Saule – iemiesos idejas, par kurām iepriekš varēja tikai sapņot. Pateicoties patronu atbalstam, Strēlnieks varēs pārsteidzoši precīzi sajust labu veiksmi un iekļūt tajā, izvairoties no kļūdām un nevēlamiem notikumiem. Mēneša sākumā Fortune smaidīs arī Strēlniekiem pateicoties Neptūnam. Aprīlī ar skaidru sirdsapziņu viņi var paļauties uz veiksmīgām sakritībām, kas radīsies pašas par sevi un aizstās viena otru gandrīz katru dienu. Tomēr šie notikumi nebūs kaut kas, kas uzreiz maina dzīvi. Tās būs diezgan patīkamas prēmijas, bet tā kā tās būs daudz, tās vienkārši nevar nepamanīt un noteikti atstās savu zīmi.

LASI ARĪ: Spēcīgas rūnu formulas: aizsardzībai, veiksmei, mīlestībai un naudai!

Ūdensvīrs

Nākamajā mēnesī, Saturns, Neptūns un Venēra dāvās patiesu laimi Ūdensvīra zīmes pārstāvjiem. Aprīlī daudzi sapņi kļūs par realitāti. Tieši šādu dzīves gaitu sola Neptūns, kas no stingra „skolotāja” kļūs par dāsnu palīgu. Šī iemesla dēļ astrologi iesaka Ūdensvīriem droši sekot viņu sirds aicinājumam, uzņemties ambiciozus mērķus un nebaidīties, ka viņi tiek atzīti kā egoisti. Tie, kas klausās šo ieteikumu, varēs paļauties uz citu patronu planētu atbalstu. Darbojoties vienoti, tās virzīs Ūdensvīru, lai izveidotu stabilu pamatu, kas ļaus viņiem pārveidot savu likteni. Turklāt Venēra un Saturns sniegs slāpes pēc sevis izzināšanas, kas ļaus jums atrast sevi šajā pasaulē un saprast dzīves patieso nozīmi.

avots: dailyhoro

Leave a Comment