Horoskops 24.jūnijam – mīlestība spēj atvērt sirdi

Šodien būs ļoti aktīvas mīlestības, līdzjūtības un labdarības sajūtas. Vēlams lūgties, meditēt un attīrīt savu prātu. Ir iespējams sasniegt atklāsmi. Varat droši kontaktēties ar cilvēkiem. Esiet uzmanīgi ar žēlumu un nožēlu. Šīs dienas akmeņi: lazurīts, dzeltenais koralllis, perlamutrs, rozā pērles.

Auns

Dzīves potenciāls mēdz palielināties. Daudziem Auniem būs iespēja radīt, seksuālo enerģiju, intuīciju. Ieteicams apmeklēt templi, parādīt žēlsirdību, rūpēties par trūcīgiem bērniem un veciem cilvēkiem, izpildīt pieprasījumus.

Vērsis

Vīriešu Vēršu personīgajā dzīvē zēniem ir ieteicams rādīt svētību, piedot nodarījumus. Sievietēm – Vēršiem zvaigznes brīdina par iespējamo dāvanu mīlas dēku pabeigšanu. Ieteicams būt uzmanīgiem un piesardzīgiem, lai gan ne viss no jums atkarīgs.

Dvīņi

Šodien jūs varat veiksmīgi veikt dažādus komercdarījumus, pat saistītus ar risku. Dažiem pārpratumiem pēcpusdienā būs nepieciešama lielāka organizācija un konsekvence. Jūs, iespējams, gaida ne īpaši patīkami brīži, strādājot ar bērniem.

Vēzis

Intuīcija mēdz vājināt. Jums būs jāizvēlas starp patīkamu un nepieciešamu. Droši vien vispārēja neapmierinātība un vēlme atteikties no garlaicīgas ikdienas dzīves. Nepieļaujiet negatīvās domas un jūtas. Jebkurā gadījumā nezaudējiet optimismu.

Lasi arī: Izstrādāta programma sirds un As**svadu slimību agrīnai atklāšanai

Lauva

Jūs varat ietaupīt iedzimto spēju analizēt pagātni un paredzēt nākotni. Izprotiet savus plānus, domas un darbības, jo jums ir jābūt gatavam neparedzētam likteni. Personīgā dzīve arī prasīs būt uzmanīgam. Iespējams, ka strīds ar kādu tuvu viņiem vai problēma ar vecākiem radiniekiem.

Jaunava

Uzmanība, noturība ietekmīga cilvēka mērķa vai patronāžas sasniegšanā ļaus radīt palaišanas paliktni finanšu pacelšanai. Vakarā ir paredzēts stiprināt savu veselību un bērnu veselību. Iespējams, ka tiek sabojātas ķermeņa aizsargspējas.

Svari

Letarģija, kairinājumu, revolucionāras noskaņas un ķermeņa aizsargspēju vājināšanās ir iespējama. Neeksperimentējiet, neveidojiet nereālus plānus, nemēģiniet lauzt visu dzīves veidu. Iespējams mazs stress, pēc kura dvēselē valda miers, un jūs varēsit reāli novērtēt pašreizējo situāciju.

Skorpions

Iespējams, ka mazie vietējie un oficiālie centieni radīs iedomību. Finanšu zaudējumi nav izslēgti. Šodien horoskops iesaka nepievērst uzmanību šķēršļiem un konsekventi veikt plānotās aktivitātes profesionālajā un personīgajā dzīves sfērā.

Lasi arī: Saeima atbalsta administratīvās atbildības palielināšanu par atsevišķiem ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem

Strēlnieks

Atbrīvojieties no nevajadzīgām lietām, pārdomājiet savas attiecības ar citiem. Esi godīgs ar sevi. Centieties izvairīties no solījumiem un nevajadzīgām sarunām. Zvaigznes iesaka demonstrēt stingrību, saglabājot savu viedokli.

Mežāzis

Pirmās dienas pusi var būt saistītas ar jūsu neuzmanību un pašnoteikšanos. Dienas otra puse var radīt mieru. Iespējamas tikšanās ar veciem draugiem, sirsnīgas un patiesas attiecības ar cilvēkiem, kas tavā tuvumā.

Ūdensvīrs

Jūs nevarat būt noraizējies un satraukts. Nemēģiniet novirzīt problēmu smagumu uz saviem partneriem. Centieties neievērot nelielas nepatikšanas. Jūsu šarms var radīt brīnumus. Iespējami pravietiski sapņi.

Zivis

Netiek izslēgta Vese***as pasliktināšanās varbūtība, hronisku slimību saasināšanās, stress. Nelieli strīdi ar mīļo šodien var izraisīt ļoti lielu skandālu un pat pilnīgu attiecību pārtraukumu.

Avots

 

Leave a Comment