6 kompromisi, kas garantē laimīgas un stipras attiecības

2. Kā un kad nodarboties ar seksu

Cilvēkiem seksuālās enerģijas līmenis ir atšķirīgs. Kādam mīlēšanās ir nepieciešama katru dienu, bet kādam tikai dažas reizes mēnesī. Taču kad jums ir nopietnas attiecības, šis jautājums ir ļoti aktuāls, jo attiecas uz jums abiem, tāpēc ir jāatrod kompromiss. Pretējā gadījumā viens no jums visu laiku būs neapmierināts, bet otrs – pārguris.
Nav svarīgi, vai jūsu seksuālās attiecības būs spontānas vai ieplānots romantisks vakars reizi nedēļā – atrod sev vispiemērotāko modeli.

Lasi arī: 16 iemesli, kāpēc labāk būt vienai, līdz brīdim, kamēr nesatiksi īsto vīrieti

3. Kopējais budžets


Ja jums ir kopējs naudas budžets, tad jums kopā būs jāizlemj, kā naudu tērēt un kā sadalīt. Ticiet, jūsu partneris nebūs priecīgs, ja lielāko daļu naudas no tā jūs iztērēsiet, piemēram, jauniem apaviem vai mobilajam telefonam. Tāpat arī jūs nebūsiet laimīga, ja ieraudzīsiet, cik daudz naudas viņš ir iztērējis, nopērkot jaunas video spēles.
Finansu kompromiss ir loģiska attiecību sastāvdaļa. Neraugoties uz to, ka tas nemaz neskan ne kaislīgi, ne seksuāli, to atrisināt ir nepieciešams. Mīlestība un nauda, lai cik dīvaini nebūtu, ir saistīti jēdzieni. Un jo nopietnākas ir jūsu attiecības, jo nopietnāk jums jāizturas arī pret naudas jautājumu.

Lasi arī:Kāda biroja kultūra ir Tavā darba vietā

4. Kopīgi vaļasprieki

Attiecībās ļoti svarīgi ir atrast nodarbošanos, ko jums patīk darīt abiem kopā. Pat, ja jums nepavisam neinteresē arhitektūra vai jūs neko nesaprotat no tehnikas vai ienīstat futbolu, pacentieties apbruņoties ar pacietību. Izrādiet kaut niecīgu interesi un nekādā gadījumā nenonieciniet lietas, kas patīk jūsu partnerim, pat ja jūs to pavisam neizprotat!
Tomēr ideāli, ja jūs varētu atrast arī kaut ko, kas aizrauj jūs abus – piemēram, došanās uz kino piektdienu vakaros.

Lasi arī: Zodiaka zīme Zivis: akmeņi, talismani un krāsas

5. Bērnu audzināšana

Ja jūs plānojat bērnus, jums būs jāvienojas par to, kā jūs viņus audzināsiet. Nevajadzētu izveidoties situācijai, kad mamma saka vienu, bet tētis – pavisam ko citu. Tādās reizēs bērni apjūk, un rezultātā rodas nepatīkamas situācijas un nevajadzīgas domstarpības.
Bērnu audzināšana prasa daudz risinājumu no vecāku puses: miega režīms, uzturs, rotaļas, izglītība. Tas viss jums ar partneri ir jāizrunā un jāvienojas par to, kas jums abiem šķiet vispiemērotākais.

Lasi arī: Iesoļo vasarā bez celulīta

6. Jūsu attieksme pret laiku

Vai esat kādreiz aizdomājies par to, ka mums visiem ir dažāda izpratne par laiku? Kādam ir svarīgi atnākt uz tikšanos pusstundu agrāk, bet kāds to dara tieši laikā, kamēr kāds cits – vienmēr nokavē un nemaz par to nepārdzīvo. Šis aspekts attiecībās spēlē milzīgu lomu. Tieši tāpēc, ka jums jāiemācās cienīt vienam otra laiku, un to plānot.
Ja jūs nespēsiet rast kompromisu šajā jautājumā, domstarpības būs ik uz “stūra”: te viņš nevarēs atnākt pie pusdienu galda uzreiz kā pasaukts, te jūs viņu gaidīsiet norunātajā vietā 30 min viena pati. Šādām situācijām rasties nevajadzētu, lai neradītu spriedzi starp jums.

Avots:

Leave a Comment