6 neuzticīgākās sievietes saskaņā ar zvaigžņu zīmi

Trešā vieta – Svari

Šī gaisa Zvaigžņu zīme ir ļoti emocionāla, ļoti dinamiska, greizsirdīga un pakļauta intrigām no sāniem. Meitenes Svari neuzskata krāpšanos par problēmu, ja vien viņu vīrietis, protams, par to nezina. Lielākā daļa Svaru krāpšanas attiecas uz pirmslaulību periodu. Ja neesat precējies ar Svariem, tad šādas dāmas pastāvīgi meklēs citu vīrieti. Protams, tas nenotiek speciāli, bet gan automātiski. Vienkārši Svari ir ļoti kāri uz glaimiem, komplimentiem. Ja jūs tos nesniedzat, to darīs kāds cits. Nepiedāvā pārbaudīt attiecības, izšķirties uz laiku. Šajā periodā Svaru zīmes sievietes netērēs laiku. Viņas, tāpat kā Vērsi, no nodevības attur tikai laulība, bērni, pastiprināta kontrole un pastāvīga mīlestība. Ja esi gatavs visu mūžu strādāt šādu attiecību labā, tad sagatavojies grūtībām. Jums ir jāuztur uguns.

Otrā vieta – Skorpions

Skorpiona meitene ir kaut kas. Protams, viņas ir skaistas un harizmātiskas, emocionālas, taču viņu nodevības ir pretrunā ar loģisku skaidrojumu. Neapšaubāmi ir šīs Zīmes pārstāves, kuras savam vīrietim nekad nemelos, bet Skorpiona dāmu vidū ir vairāk nekā puse tādu, kuras var mainīties tieši tāpat, bez jebkādiem slēptiem motīviem. Dažreiz viņa šādā veidā pārbauda jūtas pēc spēka, un tam nav jēgas. Sievietes Skorpioniem mīlestībā ir ļoti bīstamas spēlētājas, jo viņām trūkst jūtu asuma, viegluma. Zvaigžņu eksperti neuzņemas sniegt skaidru atbildi uz jautājumu “kāpēc?” un priekš kam?”. Jūs nesapratīsiet Skorpionus, jūs varat viņas tikai mīlēt.

Lasi arī: Mehdi Ebrahimi Vafa padalījās ar prognozi visām zvaigžņu zīmēm, jūlija beigas solās būt karstas

Lasi arī: Sieviešu zvaigžņu zīmju pārstāves, pēc kurām vīrieši pēc šķiršanās “slāpst”.

Godātais līderis – Dvīņi

Mīlestības spēle Dvīņiem var kļūt garlaicīga jebkurā brīdī. Šīs dāmas ir tik neparedzamas, ka jūs vienkārši esat pārsteigts. Viņas var mainīties jebkurā attiecību posmā, pat ja esat precējies vai vienkārši esat kopā ilgu laiku. Ja jums ir bērni, tad ziniet, ka tas neapturēs Dvīņu meitenes jaunu piedzīvojumu un sajūtu meklējumos. Viņas atgriežas, un ne tikai pie jums. Rodas sajūta, ka viņas vēlas vienlaikus piederēt visiem vīriešiem. Kad tās mētājas, tās visu pārpludina ar asarām. Viņas atriebjas, dara šķebinošas lietas, bet pēc tam var atgriezties pie jums, ja vēlaties. Lojalitāte šādām sievietēm un meitenēm ir īslaicīgs un ļoti trausls jēdziens. Viņas ir gudri un interesanti, taču jums nevajadzētu uz to koncentrēties. Negaidiet, ka viņas būs godīgas. Viņas melos tev pretī un domās, ka viss ir kārtībā.

Citas zīmes

Sestajā vai piektajā vietā jūs varat ievietot Strēlnieku un Aunu, kurus jūs sarakstā neredzējāt. Šīs uguns zīmes daudzi cilvēki kļūdaini uztver kā ne pārāk patiesas, taču tas tā nav. Uguns zīmes, īpaši sievietes, ir principiāli cilvēki. Lai arī viņas ir vējainas un neatkarīgas, viņas tev nemelos. Viņas tev pateiks tieši, ka nevēlas tevi redzēt vai tu viņām nepatīc. Protams, ne visiem ir drosme to darīt, tāpēc viņas atrodas gandrīz vienā vietā ar Mežāžiem, bet tomēr nedaudz zemāk. Šo zīmju vīri ir cita lieta. Lauvas, un Auns, un Strēlnieks – tie joprojām ir brunču mednieki, sievišķi un “dons Žuans”.

Lauvas un Vēži  ir uzticīgākās sievas un meitenes, jo pirmās uzskata, ka “karalienēm” nevajadzētu meklēt mīlestību malā, bet otrās vienkārši pārāk mīl savus vīriešus. Vēži nekad nespēs mainīties emocionālā līmenī. Tie ir patoloģiski ģimenes vīrieši. Šīm sievietēm, kā arī Lauvējām var uzticēties bez problēmām.

Jaunavas  pārāk ciena savu laiku, tāpēc nesatiksies ar tiem vīriešiem, kuri vismaz teorētiski ir maināmi. Jaunavas, kas iet pa kreisi, ir kā ūdens, kas plūst atpakaļ krānā. Ūdensvīri šajā ziņā ir līdzīgi Jaunavām, jo ​​viņas var tikai flirtēt ar citiem vīriešiem, bet viņas nepieskarsies kādam citam pat ar ieroci.

Galvenais laulības pārkāpšanas iemesls  ir jūsu dvēseles radinieka izpratnes trūkums. Kad nav savstarpējas sapratnes, sākas nesaskaņas, kuru dēļ nodevības sākumā kļūst tik nekaitīgas un vēlāk sāpīgas. Iemācieties nostādīt sevi savas sievas vai laulātā vietā. Esiet diplomātisks un elastīgs, kā arī atcerieties, ka mīlestībai vajadzētu jūs iedvesmot, kaut ko dot, nevis pieprasīt tikai atgriešanos.