6 neuzticīgākās sievietes saskaņā ar zvaigžņu zīmi

Neskatoties uz to, ka sieviešu uzticību nav iespējams novērtēt tikai pēc piederības kādai zvaigžņu zīmei, daudzas joprojām biežāk nekā citas izrāda vēlmi pēc nodevības.

Zvaigžņu eksperti ir identificējuši 6 Zīmes, kuru pārstāves mainās visbiežāk. Zvaigznes visu sadalījušas tā, ka katrā elementā ir vismaz viena vai divas Zīmes, pie kurām piederība var liecināt, ka sieviete ir vairāk pakļauta nodevībai. No šī raksta jūs varat uzzināt, kuras dāmas ir visgrūtāk nosaukt par uzticīgākajām .

6. vieta – Mežāzis

Neskatoties uz to, ka Mežāzis ir zemes zīme, sievietes un meitenes, kas dzimušas zem šī zvaigznāja, nav uzticīgas. Precīzāk, viņas vienmēr būs ar jums, ja viņām viss būs piemērots. Piemēram, viņām ir bagāts vīrs, stabilitāte. Tiklīdz tas tā nebūs, viņas dosies prom. Neatkarīgi no tā, kā viņas zvēr jums uzticību, viņas precas nevis jūsu dvēseles un rakstura dēļ, bet gan jūsu naudas, amata vai kaut kā cita dēļ. Viņām pašām nepatiks tas, ko viņas dara, tāpēc Mežāži ļoti rūpīgi izvēlas savu vīru. Daudzi vīrieši sacīs, ka Mežāži ir uzticīgākās dāmas pasaulē. Tā ir taisnība, bet tikai tāpēc, ka jums nebija iespējas pārbaudīt viņu mīlestību pret spēku un sevi pašu par šo lojalitāti.

Lasi arī: Mehdi Ebrahimi Vafa padalījās ar prognozi visām zvaigžņu zīmēm, jūlija beigas solās būt karstas

Lasi arī: Sieviešu zvaigžņu zīmju pārstāves, pēc kurām vīrieši pēc šķiršanās “slāpst”.

Piektā vieta – Vērsis

Otrā Zemes zīme mūsu neuzticīgāko sievu un meiteņu sarakstā. Vērši ir ambiciozas dāmas, kurām ir izteikta nosliece uz krāpšanos, jo viņas vienmēr skatās uz citiem vīriešiem. Kamēr viņas ir iemīlējušies, viņas pieder vienam vīrietim, bet pēc tam kļūst alkatīgākas pēc komplimentiem un citu uzmanības. Viņām asinīs ir mīlestība pret dinamiku. Sievietes Vērsis ilgi neuzturas ar bagātiem, bet garlaicīgiem vīriešiem. Viņas neinteresē neatlaidība. Vienīgais veids, kā saglabāt sievieti Vērsi, ir saglabāt viņas interesi. Tev jāparāda, ka tevi ir viegli zaudēt, tad Vērša dāma būs ar tevi. Tiesa, šai aizturēšanas metodei ir viens liels mīnuss – greizsirdība. Vērsis ir greizsirdības atklājējs. Viņas var cīnīties, kliegt, cīnīties histērijā. Tās, iespējams, ir lielākie īpašnieki pasaulē. Vēršus noturēt palīdzēs arī bērnu klātbūtne, jo ģimene viņiem ir pāri visam.

Ceturtā vieta – Zivis

Šīs ir tipiskas Zvaigžņu zīmju ūdens pārstāves. Zivis var tevi nekrāpt šī vārda tiešajā nozīmē, taču flirtēs noteikti. Meitenes, kas dzimušas zem šīs zīmes, var krāpt vīrieti, ar kuru viņām nav ļoti ilgas attiecības vai arī kaut kādā ziņā viņām nav skaidrības. Ja Zivis nav pārliecinātas par savu partneri, tad no neuzticības nevar izvairīties. Protams, kāds faktors tās var aizkavēt, taču tas ir maz ticams. Ja tas jūs mierina, tad šīs Zīmes pārstāves neko nejūt pret tiem, ar kuriem viņas jūs krāpj. Viņām tas nav kārtībā, nē. Vienkārši viņas ir monogāmas, bet nevar atturēties no aizliegtā augļa. Zivis to lielākoties dara diezgan pavirši, jo neprot pietiekami labi melot, tāpēc par viņu meliem uzreiz uzzināsi. Nedaudz vairāk novērojumu palīdzēs saprast, ka šīs Zīmes meitene vēlējās cita vīrieša uzmanību.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment