6 stilīgas lietas, kurām jābūt katras sievietes garderobē, kas valkā lielos apģērbu izmērus

2. “Baikeru” ādas jaka
Ešlija Grema apgalvo, ka tā dēvētēs baikeru ādas jakas ideāli piestāv sievietēm ar lieko svaru, pirmkārt, to krāsas dēļ, otrkārt, pašas par sevi tās ir tik izteiksmīgas, ka novērš uzmanību no liekajiem kg. Un mēs Ešlijai ticam, jo kad viņa tās valkā, izskatās patiešām satriecoši!

https://www.instagram.com/p/Bjr9EJcHxvr/?utm_source=ig_embed

 

Lasi arī:5 visburvīgās zodiaka zīmes!

3. Kļoša džinsu bikses
Šis siluets vizuāli samazina gurnu un vēdera apkārtmērus. Bet vēl Ešlija džinsus iesaka izvēlēties ļoti rūpīgi un izvairīties no biksēm ar dažādiem ornamentiem. Jo tie ļoti akcentē vietas, kur tie atrodas: piemēram, ja kāds ķirsis vai roze atrodas ikru zonā nekas traks nenotiks, bet ja zīmējums atrodas uz gurniem, pašas nojaušat, kādu efektu tas dos. Pirms nopirkt noskatītās džinsu bikses, modele tāpat iesaka vairākas reizes izkustēties, apsēsties un pat pietupties – ja jūs to visu varat šajās biksēs izdarīt, tad gan pērciet!

https://www.instagram.com/p/BhMkhxGHFPa/?utm_source=ig_embed

Lasi arī: Laimīgi cilvēki ievēro šos 4 rituālus!

4. Bodiji
Bodijus modele mīl to ērtuma dēļ: tos var nēsāt ar džinsiem, neraizējoties par to, ka kāda ķermeņa daļa izlīdīs ārpusē (ko nevarētu teikt par T krekliem). Taču tāpat viņa atzīst, ka bodiji izskatās ārkārtīgi seksuāli kopā ar puscaurspīdīgu kleitu.

https://www.instagram.com/p/BhajTjaHJmE/?utm_source=ig_embed

Lasi arī:Agrāk vai vēlāk šīs Zodiaka zīmes būs kopā!

5. Apģērbs no stingra/ bieza auduma
Ar šādu apģērbu jums nebūs nepieciešama nekāda koriģējošā veļa, jo šāds audums arī pats koriģē līnijas un aprises.

https://www.instagram.com/p/BhW3PeRnGpG/?utm_source=ig_embed

Lasi arī: Ja jūs ievērojat šos 6 uzskatus, tad jūs, iespējams, esat “indigo cilvēks”

6. Saīsināti topiņi
Ešlija saka, ka no tiem nav jābaidās, bet! Lai tādus izvēlētos un valkātu, ir jābūt ļoti objektīvām: ja jūs cītīgi apmeklējat sporta zāli un daudz uzmanības pievēršat vēdera preses vingrojumiem, tad varat tādus atļauties valkāt. Savukārt pārējos gadījumos tomēr ieteicams izvēlēties pagarinātus T kreklus un sākt apmeklēt sporta zāli! Kā saka modele – jums nav jābūt 60cm šauram viduklim, lai varētu atļauties valkāt dažādu apģērbu, taču auguma aprisēm ir jābūt stingrām un savs ķermenis ir jāmīl, to pierādot ar sportošanu.

https://www.instagram.com/p/BZjZQM1n6Vn/?utm_source=ig_embed

Avots:

Leave a Comment