6 ziņojumi, kurus nekad nevajadzētu rakstīt vīrietim

Tikai tāpēc, ka jums ir iespēja pastāvīgi sazināties ar savu vīru, rakstīt vēstules viņam, tas nenozīmē, ka jums tas jādara. Jo tas, kas tiek radīts, lai tuvinātu cilvēkus, vai jūs to varat noņemt. Šeit ir daži piemēri no ziņojumiem, kurus nekad nevajadzētu rakstīt vīrietim, ja jūs nevēlaties viņu izbiedēt.

Lasi arī: 7 veidi, kā piesaistīt veiksmi. Padomi no Jeļenas Jasevičas

1. Sūdzības.

Tās ir jāsamazina gan reālajā komunikācijā, gan virtuālajā tīklā. Vīrieši to parasti ienīst. Mēģiniet atrisināt problēmu, nevis tikai sūdzēties par visu slikto. Esi vīrieša partneris, strādājat kopā, lai pārvarētu grūtības. Nevajag zāģēt bez iemesla, neapspriežot, ko var izdarīt, lai labotu situāciju.

2. Apvainojumi un kritika.

Tas nav tas, ka jūs nevarat kritizēt viens otru attiecībās – jums tas jādara ar jutīgumu un mīlestību. Jūs nevarat apvainot un pazemot partneri – tas neliks viņam mainīties uz labo pusi. Un īpaši nav nepieciešams kritizēt ziņojumā. Jūs var vēl nepareizāk saprast. Konstruktīvā kritika var būt tikai personiskajā sarunā.

Lasi arī: Naudas horoskops: kā pareizi izvēlēties maku pēc Zodiaka zīmes

3. Atvainoties.

Tas ir vieglākais veids, kā atvainoties. Bet, ja tas ir jautājums par kaut ko nopietnu, jums ir jāsamazina jūsu lepnums un jāatvainojas par kļūdu personīgi. Runājiet ar viņu, pārliecinieties, ka jūs saprot, ko jūs esat izdarījusi nepareizi un vēlaties uzlabot. Atvainošanās korespondencē novērš visu tā nozīmi.

4. Apvainojumi.

Nemēģiniet izdarīt secinājumus. Nerisiniet attiecības ar korespondenci. Nevajag vainot viņu par nodevību vai kaut ko citu. Visu to apspriežiet personīgi un ar cieņu (mēģiniet).

Lasi arī: Kā piesaistīt naudu ar domu spēku

5. Nopietni jautājumi.

Nešķirieties pa tālruni. Neprasiet, lai viņš no tevis pārceļās sarakstē. Neziņojiet par savu grūtniecību ziņojumā. Jūs negaidāt, ka viņš tev roku un sirdi lūgs pa pastu, vai ne? Izturieties pret viņu ar tādu pašu cieņu. Ja rodas nopietns jautājums, diskutējiet personīgi.

6. Noslēpumi un personīgā informācija.

Nedalieties personīgās detaļās, izmantojot saraksti. Šodienas pasaulē nevar uzticēties 100% tehnoloģijām. Jūs nekad nezināt, kas šī informāciju galu galā radīs.

Avots

 

Leave a Comment