Kā piesaistīt naudu ar domu spēku

Daudzi domā, ka nodrošināta dzīve ir pieejama tikai tiem, kuriem ir paveicies. Tas nav gluži taisnība. Taču, lai jūsu maks nepaliktu tukšs, nepietiek, apgūt profesionālās prasmes un smagi strādātu. Pirmkārt, jums ir jāmaina attieksme pret naudu – un jāiemācās, kā to piesaistīt ar pareizu domāšanu

Ko nedrīkst darīt

Nauda nāk pie cilvēkiem, kuri to ciena. Nekad nelamājiet savus ieņēmumus, izslēdziet no runas frāzēm, piemēram, “Es strādāju par šīm nolādētajām kapeikām” – tās tikai atgrūž naudu prom no jums. Gluži pretēji, bieži vien sakiet paldies naudai par to, ka tā jums ir.

Arī nekādā gadījumā nevajadzētu sevi ieprogrammēt nabadzībā. Nekādas domas un frāzes par to, ka “es nekad nevaru atļauties šādu pirkumu” vai “man nopelnīt šādu summu manā dzīvē nekad nesanāks”! Galu galā šie vārdi ir materiāli, un tie, protams, piepildīsies! Negatīvas jūtas neļauj jums piesaistīt naudu. Tādēļ labāk runāt un domāt citādi: “Cik labi būtu atļauties šādu pirkumu” vai “Es kādreiz iegādāšos šo lietu”. Tādā veidā jūs dodat sev noteiktas komandas, kas ietekmē jūsu dzīvi. Lai cilvēks kļūtu bagāts – vispirms jādomā un jādara kā bagātam cilvēkam.

Lai saņemtu – atdodiet

Biežāk palīdziet trūcīgajiem. Dot ir visspēcīgākā burvju darbība. Kad jūs piešķirat naudu kādam, jūs pieradāt, ka jums ir daudz naudas. Un saskaņā ar pievilkšanas likumiem, vēl lielāka summa atgriezīsies pie jums.

Lasīt arī: Vasilisa Volodina: kā dzimšanas diena ietekmē finansiālo stāvokli

Iedomājieties savus finansiālos panākumus. Vislabāk ir to izdarīt laikā pirms aizmigšanas un pēc pamošanās – kad līnija starp apziņu un zemapziņu ir neskaidra un cilvēks ir vispilnīgākais ar enerģijas plūsmām.
Iedomājieties, ko jūs iegādāsieties, kāda būs jūsu materiālā labklājība.

Tā sasniegšana veicina pastāvīgu mērķa izjūtu. Jūsu iepriekšējā negatīvā domāšana pakāpeniski dos ceļu bagātības psiholoģijai, kas palīdzēs piesaistīt naudu.

Biežāk sazinieties ar veiksmīgiem cilvēkiem

Centieties vairāk sazināties ar bagātiem un veiksmīgiem cilvēkiem. Pozitīva naudas enerģija, kas nāk no tiem, noteikti ietekmēs jūs. Un barjeras starp jums un naudas plūsmām pakāpeniski izzudīs.

Cita labklājība nedrīkst radīt skaudību – šī sajūta nepieļaus jums pašam kļūt bagātam. Saziņa ar bagātiem cilvēkiem iemācīs jūs darīt tāpat kā viņi dara. Jūs būsiet noskaņots uz pārpilnību – un sāksiet virzīties uz to, jo dabā, piemēram, līdzīgs pasaista līdzīgu.

Šāds saziņa palīdzēs jums mīlēt un cienīt sevi – un veikt saprātīgus izdevumus par jūsu kaprīzēm. Līdz ar to, ka, ja kaut ko jūs nevarat atļauties, bet vēlētos iegādāties – jūs to izdarīsiet, lai lauzt stereotipu par nabadzīgu cilvēku. Parādiet sev un citiem, ka esat pelnījuši labu un pārtikušu dzīvi!

Lasīt arī: Maska, kuru nēsā iemīlējies vīrietis atkarībā no viņa zodiakālās zīmes

Iemācieties novērtēt savu darbu. Ja jūs neesat apmierināts ar algu, nebaidieties mainīt darba vietas, jo saņemot mazāk nekā jūs esat pelnījuši, neved uz bagātību, bet attālina no tās.

Naudas piesaiste ar Fen Šuj

Mainītu savu domāšanu un sāktu piesaistīt bagātību, jūs variet vērsties pie maģiskiem spēkiem, kas ietekmē naudas plūsmu. Ir daudz rituālu, mantru, talismanu, lūgšanu, kas palīdzēs kļūt par bagātu cilvēku. Jūs varat noorganizēt Fen Šuj dzīvokli: iegādājieties akvāriju vai dekoratīvu strūklaku (ūdens ir materiālās labklājības simbols), regulāri lietojiet aromātiskās sveces, it īpaši ar augļu garšu, iegādājieties naudas koku un rūpējieties par to.

Jūs varat izmantot talismanu palīdzību. Piemēram, mājās ievietot krupja figūriņu ar monētu tam mutē (saskaņā ar leģendu Buda nozvejoja skopo krupi un piespieda ienirt cilvēku mājās un izspļaut zelta monētas no tā mutes). Vai arī ievietojiet neizlietotajā maka nodalījumā salocītu trijstūrī, papīra dolāru.

Burvestības naudas piesaistei

Piesaistīt bagātību var palīdzēt daudzas burvestības. Šeit ir divi vienkāršākie un vienlaikus ļoti efektīvi. Tie tiek veikti augošā mēness laikā.

Lasīt arī: Ko saka vīrietis un ko tas nozīmē

Ceturtajā dienā pēc jaunā mēness jums jādodas pie logu, pačaukstiniet un pazvaniet naudu un sakiet, pagriežoties uz mēnesi:

“Gebe, mēnesis, jauns, bet manā makā naudu nevar pārskaitīt!”

Šo frāzi vajag atkārtot trīs reizes.

Lai veiktu citu rituālu, jums vajadzēs zaļu sveci. Izdegt to un skatoties liesmā, teikt trīs reizes:

“Es vēlos, lai šīs sveces dziedinošā un harmoniskā enerģija kļūst par manu. Lai nauda plūst manā dzīvē. Es piesaistu naudu kā magnēts. Es esmu atvērts(a) un uzņemu bagātību. Man apkārt ir gaisma un mīlestība, viņi mani sargā visos manos centienus. Lai notiek viss pēc vārdiem maniem. “

Nenodzēsiet sveci, ļaujiet tai izdegt līdz galam.

Esiet harmonijā ar sevi, dzīvojiet un domājiet kā bagāts cilvēks – un jūsu enerģija sāks piesaistīt bagātību!

 

Avots: vedmochka.net

Gunta Graudiņa

Leave a Comment