Oriģinālas dāvanas Valentīna dienā

Mēs visi zinām šo pēdējo mirkļu steigu, kad ir nepieciešams sarūpēt dāvanu savam mīļotajam cilvēkam, it īpaši visu mīlētāju dienā. Un rodas vēlēšanās uzdāvināt, kaut ko īpašu un orģinālu.

Piedāvāju jums dažus padomus

Viņam

Sūtiet savu mīļoto vīrieti interesantā braucienā. Piemēram, tas varētu būtu ielūguma karte uz paukošanās kursiem, lidojums vēja tunelī vai ar paraplānu, vai arī meistarklase alkoholisko dzērienu degustēšanā.

Vai, gluži pretēji, ļaujiet atslābt savam mīļotajam. Dodieties kopā ar viņu uz SPA-salonu, kur jūs gaida relaksējošas procedūras: saunas, masāžas, ietīšanas, baseins.

Lasīt arī: 15 veidi kā pārvarēt kautrību un nedrošību

Biļetes uz futbolu, hokeju, boksu, basketbolu. Tas viss ir atkarīgs no jūsu mīļotā sporta vēlmēm.

Un, protams, dāvana, kas izgatavota ar savām rokām, kļūs dārga. Piemēram, spilgta fotogrāfiju kolāža ar kopīgiem neaizmirstamiem mirkļiem. Vai izcepiet kūku sirds formā.

Viņai

Vēlamās dāvanas sievietēm ir ziedi, smaržas un rotaslietas. Ja jūs bažāties, ka dāvana varētu nepatikt mīļotajai – veikalā iegādājieties dāvanu karti. Ļauj viņai izvēlēties, kas viņai tiešām ir vajadzīgs.

Romantiskas vakariņas sveču gaismā, ko pats esat pagatavojies. Neaizmirstiet par apkalpošanu, svecēm un mūzikas pavadījumu.

Lasīt arī: Kā satikt savu mīlestību

Kopīga foto sesija. Nepažēlojiet naudu stilistiem – ļaujiet viņam radīt jaunus interesantus tēlus – jūsu mīļāko filmu vai grāmatu varoņus.

Dodieties uz teātri uz romantisku komēdiju. Uzmundriniet viens otru.

 

Avots: kp.ru

Gunta Graudiņa

Leave a Comment